Ace Combat 6 trailer en screenshots

Er is een nieuwe trailer verschenen van de vlieg-game Ace Combat 6 op de Xbox 360. Naast de trailer zijn er ook nog een flink aantal screenshots verschenen. Maar het meest verrassende nieuws is toch wel de aankondiging van de speciale controllers.

Ace Combat 6 zal ook te besturen zijn met een speciale stick en throttle-controller. Op deze controllers vind je een hoop extra knoppen die het spel een stuk uitdagender zullen maken. Mocht je geen geld willen uitgeven aan deze controller dan is het geen probleem; het spel is namelijk prima te besturen via de standaard controller.

Link naar de high-res trailer









Ace Combat 6 is een arcade-flightsim waarin je een high-tech gevechts vliegtuig mag besturen om jouw geboortestad te redden. Een onbekende vijand vernietigd de 'Kings Bridge' (lijkt verdacht veel op de Golden Gate Bridge) en vanaf dat moment breekt de hel los. In de game zullen twintig verschillende straaljagers beschikbaar zijn, waaronder bijvoorbeeld de F22 Raptor. De game zal ook online multiplayer ondersteunen, waaronder Dogfights en co-op games via Xbox Live. Het spel wordt aan het einde van het jaar in de winkels verwacht.