[update]Nieuwe Gears of War maps deze week

Epic zal deze week via de Marketplace twee nieuwe maps voor Gears of War beschikbaar stellen. De maps zullen 10 januari in de VS beschikbaar zijn en 11 januari in Australië.

Wat kun je verwachten? Ten eerste zul je de overlevenden van een neergestorte Raven heli moeten zoeken. Op zich niet zo'n probleem, ware het niet dat het gebied (uiteraard) bevolkt wordt door de Locust. Aangezien deze map zich in een platgebombardeerde stad bevindt, en er dus vrij veel auto's en puin te vinden is, zul je behoorlijk wat coverpoints tegenkomen.



De tweede map speelt in een oud museum die op de Locust-lijst van te slopen gebouwen staat. Delta Squad, cultuurliefhebbers pur sang, gaat hier een stokje voor steken.



In deze mappack vind je ook nog een kleine video van CliffyB van Epic. Het geheel is onderdeel van een promotie-actie van de Discovery Channel. Via de site www.readyaimfire.com zal Discovery Channel in totaal twee miljoen Marketplace-punten weggeven. De site is helaas nog niet online, dus specifieke details over die contest hebben we niet.

We blijven Nederlanders, dus de vraag "Klinkt leuk, maarre, kost dah?" zal bij velen al zijn op komen borrelen. Daar kunnen we kort en bondig over zijn: gratis.

[update]
Volgens Eurogamer zijn de maps woensdag ook in Europa beschikbaar. Houd morgen Marketplace in de gaten dus.