[update] Half-Life 2 naar PlayStation 3 en Xbox 360

Op de EA Showcase heeft Valve CEO Gabe Newell aangekondigd dat Valves first person shooter Half-Life 2 naar Xbox 360 en PlayStation 3 zal komen. De versie van Half-Life 2 op Xbox 360 en PS3 zal zowel de eerste als tweede episode bevatten die PC gebruikers kunnen downloaden. Ook zal de release van de game tegelijk plaatsvinden met de release van episode 2 op de PC.

Ook is bekend geworden dat consolegebruikers voor een groot deel dezelfde content als PC gebruikers zullen krijgen zoals CS: Source.

Update
Eveneens is bekend geworden dat Episode 2 op zowel PC als console als multiplayermodus niets anders dan het lang verwachte (en uitgestelde) Team Fortress 2 zal krijgen. Team Fortress 2 zal een 60's No One Lives Forever-achtige stijl meekrijgen en zal hevig gericht zijn op clan-combat.

Update #2
Aldus Shacknews zullen de consoleversies niet Team Fortress 2 bevatten. Tevens zal de experimentele game 'Portal' PC-exclusief zijn. Deze game zou een geavanceerde versie van de portals zoals gezien in Prey moeten bevatten.


De Combine gaat ook next-gen onveilig maken