Supreme Commander Screens

Er zijn een aantal nieuwe screenshots uitgegeven van de onofficiële opvolger van Total Annihilation. De ontwikkelaar, Gas Powered Games, bestaat voor een groot deel uit mensen die aan deze RTS hebben gewerkt. Het doel is om van Supreme Commander een soort overtreffende trap van TA te maken.

Van het verhaal moet de game het waarschijnlijk niet hebben; eeuwenlang heerst er al een oorlog tussen 3 facties en er gaat nu verandering in komen. Jij bent namelijk, je raadt het al, de Supreme Commander die een einde aan de oorlog gaat maken.

Op de site beweert men dat de game als eerste RTS wordt beslist door daadwerkelijke strategie en tactiek. Een beetje een vreemde uitspraak, maar de features liegen er niet om. Zo heeft de game een gigantische scope. Horden kleine assault bots tot gigantische über-robots, duizenden units tegelijk in een battle en enorme maps. Daarnaast heeft de game een kick-ass 3d engine die vlekkeloos inzoomt tot op het roestvlekje van een tank en net zo makkelijk weer uitzoomt.

Of de game al deze beloften in gaat lossen weten we pas zeker in begin 2007