Viva Piñata screenshots

Ook van Rares nieuwe titel Viva Piñata zijn een aantal nieuwe screenshots verschenen. Viva Piñata is een titel die in eerste instantie gericht is op kinderen en die ook een gelijknamige televisie-serie zal kennen op de kinderzender Nickelodeon.

Viva Piñata speelt zich af in een wereld bevolkt door levende Piñatas. De speler krijgt als het ware een gereedschapskist met zich mee en mag zoals in titels als Animal Crossing de wereld naar zijn/haar eigen hand gaan zetten. Spelers kunnen uiteindelijk meer dan 60 soorten Piñatas lokken naar hun wereld en men kan honderden verschillende items gebruiken om deze wereld uniek te maken. Hoe jij je wereld inricht zal ook bepalen welke Piñatas jouw wereld zullen bezoeken. Planten, decoraties, water, het heeft allemaal invloed. Wanneer je eenmaal Piñatas hebt kun je ze verder gaan personaliseren door ze bijvoorbeeld een naam mee te geven.

Natuurlijk zal Viva Piñata ook online gaan en gebruik maken van de mogelijkheden van Xbox Live. Je kunt in contact komen met andere spelers en ze een handje helpen, ze uitdagen voor een competitie of items verhandelen. Ook zal er een focus zijn op interactie met de Piñatas, doe je dit goed dan worden ze gelukkiger en zullen ze uiteindelijk ook gaan paren en zodoende nieuwe Piñatas maken om je wereld te bevolken.

Hieronder slechts een selectie van de screenshots, de rest vind je hier