LucasArts E3 line-up

Ook LucasArts heeft het lijstje met games dat ze vanaf morgen zullen tonen op de E3 bekend gemaakt.

Indiana Jones
De game moet in 2007 uitkomen voor de Xbox 360 en PS3. Het verhaal wordt geschreven onder begeleiding van George Lucas zelf en Indy zal in het jaar 1939 op locaties overal ter wereld op zoek mogen gaan naar oude artifacten.

LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy
Het vervolg op het eerste deel dat vorig jaar uitkwam zal gaan over de originele Star Wars trilogie, nu bekend als Episode IV, V en VI. Er zullen meer dan 50 unlockable characters inzitten, evenals de mogelijkheid om je eigen LEGO poppetje te ontwerpen.

Star Wars Empire at War: Forces of Corruption
Deze uitbreiding voor de PC RTS Empire at War geeft je de mogelijkheid om te spelen als light, dark of corrupt side van de force.

Thrillville
Thrillville is een pretpark sim die door Frontier Development wordt ontwikkeld voor de PSP, PS2 en Xbox. Het biedt de mogelijkheid zelf achtbanen, midget-golf, kart banen en allerlei andere attracties aan te leggen.

Traxion
Een muzikale game exclusief voor de PSP. De game zal bestaan uit diverse minigames die je speelt terwijl je luistert naar een van de vele bekende tracks die in het spel zitten. Ook is het mogelijk elke track van je memory card te beluisteren. De muziek is niet alleen leuk voor op de achtergrond, maar zal zelfs de manier waarop de game gespeeld wordt veranderen! Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend, maar FOK!games houdt je op de hoogte.