E3 Line-up dtp bekend

Een weekje voor de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles komt ook de Duitse publisher dtp met haar line-up.

- Drakensang (The Dark Eye) is een epische party-RPG, ontwikkeld door Radon Labs. Voorlopige releasedatum 4e kwartaal 2007. Het spel is gebaseerd op de pen&paperRPG wereld van Aventuria.

- Sabotage is een Stealth-Action titel met een bijzondere grafische stijl. Het speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en heeft een vrouwelijke hoofdrolspeelster die door middel van sabotage militaire plannen probeert te verhinderen. Het spel wordt ontwikkeld door Replay Studios.

- Overclocked is een adventure, ontwikkeld door House of Tales (eerder bekend van The Moment of Silence). Het is een psycho-thriller over een psychiater die in het leger werkzaam is en daar de gedachten en (oorlogs-)herinneringen van verschillende personen onderzoekt.

- Undercover - Operation Wintersun is eveneens een adventure. Dit spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in Europa. Het draait vooral om vreselijke "What-If'-scenario's waarin mythes en geheimen ontrafeld worden. Undercover wordt ontwikkeld door het Oostenrijkse Sproing.