Full Auto 2 wordt PS3 exclusive

Sega heeft aangekondigd dat de combat-racer Full Auto een vervolg zal krijgen op de PlayStation 3, en dit spel zal ontwikkeld worden door Pseudo Interactive.

Sega meldt dat Full Auto 2: Battlelines zich zal afspelen in steden, die de speler naar hartelust af zal kunnen breken. Door het decor aan gort te schieten zal je obstakels opwerpen, nieuwe routes openen of zelfs tegenstanders verpulveren onder het vallende puin.

Een multiplayer-feature die de X360-voorganger niet kende is de Arena-mode, waarin je het in teamverband tegen elkaar opneemt.

Full Auto 2 zal 25 verschillende voertuigen kennen, van lowriders tot SUVs, die tot de tanden bewapend kunnen worden. Ook zul je de lak en de velgen van je heilige koe naar wens kunnen aanpassen. Deze monsters kunnen vervolgens losgelaten worden op meer dan 20 verschillende tracks.

Naast een single-player campaign-mode, zal de gamer in zes verschillende multiplayer-modes de strijd met z'n vrienden aan kunnen gaan. Deze modes gaan van simpele Deatmatches tot base assaults.

De Unwreck-feature uit het origineel is weer terug, waarmee de speler de tijd kan terugdraaien om die bocht net iets beter te nemen, die tegenligger te missen, of die vervelende raket in je uitlaat te ontwijken.