Hot Coffee Mod weer 'hot news'

Wat wel eens de geschiedenis in kon gaan als de duurste mini-game ooit, blijft publisher Take Two op de meest ungunstige momenten overvallen.

Advocaat Rocky Delgadillo vond het nodig om Take Two opnieuw aan te klagen. Take Two heeft na de eerdere rechtszaken en vorderingen alle niet verkochte GTA:San Andreas games opgekocht en een patch beschikbaar gesteld die de mini-game verwijdert. Rocky Delgadillo klaagt daarom Take Two niet aan over de game, maar op het expres ontduiken van de leeftijdskeuring. Zo zou het bestuur van Take Two wel op de hoogte zijn geweest van het bestaan van de mini-game, maar deze simpelweg verborgen hebben. Ze zouden vertrouwen op de fanatieke mod-community om deze game dan te unlocken.

Direct na de berichten hebben diverse analisten aandeelhouders van Take Two aangeraden hun aandelen te verkopen. Veel aandeelhouders hebben dat advies opgevolgd en het aandeel Take Two daalde dan ook 14% in waarde.



Naast het beschermen van de zeden en de leeftijdskeuring is Rocky Delgadillo in het dagelijks leven vader, vrijwilliger bij diverse projecten en voornamelijk bezig om verkozen te worden tot openbaar aanklager van de staat Californië.