Wild Arms 5 komt er aan

Op de site wild-arms.net is een flash banner te zien die aankondigt dat er een nieuwe Wild Ams game aan komt. De titel is Wild Arms: the Vth Vanguard, oftewel Wild Arms 5.

De nieuwe Wild Arms zal uitkomen op de PS2. Een release date wordt niet gegeven, maar de flash banner begint met "March Winds and April Showers Bring Forth May Flowers", waaruit je zou kunnen concluderen dat het spel in mei uit zal komen.




Aan het eind van het korte filmpje staat de volgende tekst: "The planet named Fargaia slowly but surely loses its green and changes to the wasteland. Severe environment and the cruel monsters threatens life, people still hang on the planet. In such a wild world, there are adventurers who ask for a thrill or a dream. People call them "Migratory Bird".

Grofweg betekent dit zoiets als "De planeet Fargaia verliest langzaam maar zeker zijn groen en verandert in een woestenij. Barre omstandigheden en wrede monsters bedreigen het leven, maar mensen blijven nog steeds op de planeet. In zo'n wilde wereld zijn er avonturiers die vragen om sensatie of om een droom. Ze worden "Migratory Bird" (trekvogel) genoemd".