Origen neemt gamers mee naar de Mojave woestijn

Zoals op de Origen website al vermeld werd, organiseert Microsoft een groot launch-event voor de Xbox360. Het evenement heet "Xbox 360: Zero Hour" en zal plaatsvinden van 20 t/m 22 november in de Mojave woestijn in Amerika.

Onder de duizenden gamers die van over de hele wereld komen zijn ook de winnaars van wedstrijden die op de Origen website gehouden zijn. Deze winnaars zullen een VIP behandeling krijgen. De Europeanen zullen onder meer overgevlogen worden naar Santa Monica, van waar een vlucht in een prive-jet volgt naar de uiteindelijke locatie.




Op het 2-daagse evenement zal onder meer de gehele launch-lineup van de Xbox360 te spelen zijn op enkele honderden Xbox360 consoles met HDTV, alsmede games die in de toekomst uit zullen komen. Dit zullen games zijn van 2K Games, 2K Sports, Activision, Bethesda, Capcom,
Electronic Arts, Microsoft Game Studios, Namco, Sega, Square-Enix, Tecmo,
THQ, en Ubisoft. Verder zal er ook een multiplayer met 32 mensen van "Perfect Dark Zero" te spelen zijn over Xbox live. Ook zullen er nog sneak peaks zijn van toekomstige titels, zoals live gameplay beelden van Gears of War.

Op het evenement zullen ook Peter Moore, J Allard, en veel leden van verschillende Xbox360 ontwikkelteams aanwezig zijn.

Heb je nog geen kaartje, en heb je nog geld over? Niet getreurd, na 10 november zullen nog kaartjes weggegeven worden op enkele gaming sites. Welke dit zijn staat op de Zero Hour site. Wel duidelijk is dat als je nog een kaartje wint, je in ieder geval wel je ticket naar USA zelf zal moeten betalen.

Voor meer informatie neem even een kijkje op de Xbox360: Zero Hour site