Binnenkant PSP uitgelicht

Nipeng en Dubbeldrank wisten het volgende PSP-nieuws te melden:

Lik-sang.com kreeg op 11 december 2004 de eerste zending PSP's binnen, terwijl de release date officieel op 12 december stond. Ze ontvingen hem, haalden hem uit de doos en uit elkaar.

Eerst even over de prijs

De introductieprijs van de PSP zal hoog worden. Er is namelijk een (veel) grotere vraag dan dat er geleverd kan worden. Het zijn niet alleen Japanners die voor deze hoge vraag naar de PSP zorgen. Gamers van over de hele wereld willen de PSP in bezit hebben op het moment dat deze uitkomt in Japan. De winkels weten dit en ze weten ook dat ze een stuk meer kunnen verdienen aan de PSP's als ze deze ook leveren aan klanten buiten Japan. Dit is overigens verboden voor de PSP, maar het lijkt erop alsof een aantal winkels dit risico willen lopen. Het gevolg hiervan is dat de prijzen nog hoger worden, zoals nu ook al op eBay zichtbaar is.

De adapter

Er is goed nagedacht over de AC adapter. Je hebt geen tussenadapter nodig, hij werkt met je huidige PS2 (of laptop, radio, scheermachine, etc.) stroomkabel en het lijkt erop dat je elke 5V stroom adapter, of zelfs een USB oplaadkabel, erop kan aansluiten.

Maar goed, genoeg info, tijd voor de foto's!