Zwerver overleeft botsing met auto en trein

Een Amerikaanse zwerver heeft gisteren twee bizarre ongelukken overleefd. In minder dan zeven uur tijd kruisten zowel een auto als een trein het pad van Robert Evans uit Boulder, Colorado. Hij moet wel een goede band hebben met Onze Lieve Heer, want de dakloze is nog altijd springlevend.

Het begon gisterochtend, toen de 46-jarige man op zijn fiets werd geschept door een auto.  De automobilist reed zonder om te kijken door, terwijl Evans naar het ziekenhuis werd afgevoerd.

Omdat de zwerver slechts een paar schrammen en bulten had, werd hij na enkele uren weer op straat gezet. Hierna besloot hij een slaapplek te zoeken, maar is daar niet aangekomen. Op een spoorbrug zag Evans namelijk een trein over het hoofd.

"Hij werd door de klap in een beek naast het spoor geslingerd, maar vertoonde geen ernstige verwondingen", aldus een politiewoordvoerder. "Ik hoop dat Evans snel een lottoformulier koopt. Volgens mij is hij de man met het meeste geluk op deze aardbol."

Zo'n lottoformulier zou de dakloze overigens niet slecht uitkomen. Hij kan namelijk binnenkort een boete verwachten aangezien hij niet op de spoorbrug had mogen lopen.

 

 


Ook deze man werd meerdere malen aangereden