Overvaller zonder zak komt bedrogen uit

Icoon Domme criminelenAlles was goed gepland, een pruik, een zonnebril en een wapen. Wat kon er nog misgaan met de overval die een man vrijdag bij een bank in Elmwood Park wilde plegen?

De man liep de zaak binnen, dreigde met een pistool en kreeg geld mee, toen hij zich plots realiseerde een zak te zijn vergeten om zijn net gevorderde geld in te vervoeren. Als tijdelijke oplossing nam hij zoveel mogelijk biljetten in zijn hand. Dit bleek echter geen goed idee, want de man had aan het einde van zijn reis van zijn 1385 dollar 1195 dollar verloren. De politie wist de weggewaaide biljetten weer in handen te krijgen. De dader is nog op vrije voeten.

Update 03.20 uur
De bankovervaller, inmiddels bekend als James Sampson, heeft zich overgegeven aan de politie. Hem wordt een gewapende overval, illegaal gebruik van een vuurwapen en wapenbezit ten laste gelegd. De borgsom is vastgesteld op één miljoen dollar. De politie arresteerde tevens ene Heather Clifton die ervan wordt verdacht de vluchtauto te hebben bestuurd.