Het examen Wiskunde B1,2 VWO door Hermez

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). Vandaag stuurde Hermez een examenverslag van zijn Wiskunde-examen in.
Nou leuk hoor, Examen wiskunde B1,2, een van mn meest gevreesde vakken. Het begint uiteraard al goed, ik kwam er namelijk achter dat ik m'n geodriehoek was vergeten. Terwijl ik er nog een extra had gekocht, juist voor de zekerheid.

Nou goed, na even een vriendin aan te spreken die toevallig wel er een had was alles toch goed gekomen. nou ja wat betreft de voorbereiding.

Het examen: Menneke, menneke, ze hadden de moeilijkheidsgraad duidelijk opgeschroefd na vorig jaar. Een hoop dingen waren wel redelijk te doen, met moeite hoor, want van dat zomertarwe kreeg ik koppijn, en dat zonder bierbereiding.

Uiteraard kwamen er ook weer vragen naar voren waar ik werkelijk over struikelde wat betreft zinsbouw, "ik dacht dat Cito ook nederlands deed? " zoals die vraag bij osteoporose of een andere: toon de juistheid. What the hell, willen ze nou dat ik doe?

Nou ja, na enig nakijken kwam ik op een matige 5,6 maar voor mij, wel prima, want ik had een 4,8 nodig. Nu hopen dat die leraar die me nakijkt een beetje een goed hart heeft voor me, en dan is alles in kannen en kruiken.

En om nou niet in de trend te vallen van Laks bellen, omdat ik iets niet snap, nee zo ben ik niet. Inmiddels heb ik het email adres van laks gevonden, veel handiger

-Lars