BB bewoners weer gehusseld

Liep de vorige Confrontatie nog op niets uit (de Bungalowbewoners wonnen en bleven dus in de Bungalow), vandaag is de boel weer eens gehusseld.
Een ingewikkelde Confrontatie vandaag, die plaatsvindt in de ijzigkoude Hel. Een individuele Confrontatie, zodat de teams weer eens kunnen veranderen.

In de Hel ligt een groot groen vlak en een groot rood vlak. De Bewoners moeten individueel een puzzel oplossen, die als uitkomst "Portugal" heeft. De volgende vraag is welke kleur het meest voorkomt in de Portugese vlag: Rood of groen, corresponderend met de gekleurde vlakken. Het antwoord hierop is Rood. De vier Bewoners die als eerste op het rode vlak staan hebben gewonnen, en gaan naar de Bungalow. De verliezers moeten naar de Bunker.

Nog voordat Jeanette de opdracht heeft voorgelezen, springen Daniela, Judith, Stefan en Wouter al op het groene vlak. Voor Mustapha, Margriet, Laurens en Jeanette blijft er niets anders over de rode rechthoek. Zij vrezen verloren te hebben en in de Bunker terecht te komen.

Gelukkig voor hen hebben Daniela, Judith, Stefan en Wouter verkeerd gegokt en vertrekken dus gedwongen richting Bunker.