The Osbourne Family Album

Na het succes van de serie brengt de Osbourne familie nu ook een "soundtrack" uit. The Osbournes behoeft geen introductie meer, want de real-life soap over Ozzy Osbourne en zijn gezin is uitgegroeid tot het best bekeken MTV programma ooit.

Op de soundtrack van de serie staan nummers die zijn uitgezocht door Ozzy, moeder Sharon en de kinderen Jack, Kelly en Aimee. Kelly liet het bovendien niet bij kiezen want zij nam samen met leden van Incubus Madonna's Papa Don't Preach op en maakte met Marcos Siega (Blink 182, P.O.D., Sevendust) een videoclip bij dit veelzeggende nummer. Naast de Ozzy-nummers Dreamer, Mama I'm Coming Home en Crazy Train (uitgevoerd door buurman Pat Boone) bevat The Osbourne Family Album een aantal zeer persoonlijke keuzes. De originele versie van Imagine van John Lennon bijvoorbeeld. Ozzy en Sharon werden verliefd op dit nummer toen ze net iets met elkaar hadden.

Of Eric Clapton's Wonderful Tonight. Ozzy speelde dit nummer altijd voor Sharon als ze op het punt stonden om uit te gaan. En You Really Got Me van The Kinks, het nummer dat Ozzy liet kennismaken met rock&roll. Jack koos System Of A Down's interpretatie van de Black Sabbath-klassieker Snowblind omdat hij vindt dat Snowblind altijd ondergewaardeerd is. Ook Mirror Image van Dillusion was zijn keuze, want Jack tekende deze band toen hij vijftien was. Aimee tenslotte koos Drive van The Cars, haar persoonlijke favoriet toen ze jonger was.

Overigens zijn er in Nederland plannen om een soortgelijke real life soap op te zetten. De familie Curry heeft gezegd interesse te hebben mits er een flink bedrag op tafel wordt gelegd. Andere mogelijke kandidaten zouden Patty Brard en de familie Hazes zijn...
Submitter:  Bron: persbericht