Dief bedwelmt slachtoffers met tongzoen

Pseudo! had ons via de newssubmit het volgende te melden:
   
Een 25-jarige man afkomstig uit Noord-Afrika heeft in de Amsterdamse binnenstad diverse slachtoffers beroofd, nadat hij ze een bedwelmende tongzoen had gegeven.

De man versierde in het uitgaansleven voornamelijk mannen en ging met hen mee naar een hotel of woning. Op het toilet liet hij vervolgens een tabletje met een sterk verdovend middel oplossen en bewaarde het goedje in zijn mond.

Door middel van een lange tongzoen liet hij het spul daarna in de mond van zijn slachtoffers lopen, die na het doorslikken ervan volledig buiten bewustzijn raakten.

Ongeveer dertien uur later werd het slachtoffer vaak pas weer wakker, beroofd van kledingstukken geld, sieraden en waardevolle spullen.

Verder klaagden zij allemaal over sufheid, verwardheid en evenwichtsstoornissen.

Bij de politie zijn in ieder geval zes aangiften binnengekomen tegen de man, die illegaal in ons land verblijft, maar verwacht wordt dat er veel meer slachtoffers zijn gevallen die uit schaamte geen aangifte doen. Onbekend is of de man alleen mannen of ook vrouwen heeft verleid tot zijn verdovende zoenen.

De man is inmiddels ingerekend door de politie en zit achter slot en grendel. Hij ontkent alles, maar dat zal hem waarschijnlijk niet veel opleveren. Een beveiligingscamera van een hotel heeft de man op tape staan. In dat hotel zijn twee slachtoffers gemaakt.