Eigenaar Zillion in de cel

multa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

HET Antwerpse gerecht verdenkt Zillion-baas Frank Verstraeten (32) van poging tot moord. De eigenaar van de bekende Antwerpse megadiscotheek zit sinds vrijdagavond in de cel. Ook zijn persoonlijke bodyguard Doudah Marzouk (25) is aangehouden. Marzouk werkte als Zillion-portier en was in januari 2000 betrokken bij een dodelijke schietpartij aan discotheek The Maxx in Haasdonk.

Frank Verstraeten zit sinds vrijdag opgesloten in de Antwerpse gevangenis aan de Begijnenstraat. Hij werd door de onderzoeksrechter op secreet geplaatst, wat wil zeggen dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Parketwoordvoerster Leen Nuyts bevestigde gisteren dat Verstraeten is aangehouden en wordt verdacht van poging moord. ,,In het belang van het onderzoek wordt er verder geen commentaar gegeven'', aldus de magistrate.

De Limburgse pornokoning Dennis Black Magic, die met Verstraeten samenwerkt, gaf gisteravond in de Zillion een persconferentie en verdedigde zijn vriend. Alles zou terug te brengen zijn tot een ruzie bij het personeel van de Zillion zelf. Verstraeten zou in de clinch zijn gegaan met één van zijn medewerkers.