Nieuwe Flight Simulator komt toch later

"Microsoft denkt niet dat het verwijderen van de torens vertraging zal opleveren voor de lanceerdatum van 18 oktober van het vliegspel."

Maar niets blijkt minder waar. Microsoft wil namelijk het uitbrengen van de nieuwe versie van Flight Simulator toch nog uitstellen.

De graphics van Flight Simulator zijn levensecht. Ook de bediening is vrijwel precies zo als in een echt vliegtuig. Het gerucht gaat dan ook nog steeds rond dat het populaire spel door de terroristen gebruikt is in de voorbereiding van de aanval op het World Trade Center en het Pentagon. Dit is overigens nog niet bewezen.

Softwaregigant Microsoft heeft de uitlevering van de 2002-versie vertraagd, omdat het bedrijf 'het niet het juiste moment' vindt om een dergelijk beladen product te lanceren. Het levensechte spel geeft gebruikers de mogelijkheid om over New York en andere grote steden in de VS te vliegen.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe versie van Flight Simulator op de markt komt. Het softwarebedrijf heeft overigens al eerder verklaard de twee torens van het getroffen handelscentrum van toekomstige versies te verwijderen.

MS verwijdert WTC uit Flight Simulator