Vrouwen in de rij voor miljonair

Amerikaanse vrouwen staan massaal in de rij om live op tv te worden uitgehuwelijkt aan miljonairs, meldt De Telegraaf. Na de eerste uitzending van het programma 'Wie wil trouwen met een multimiljonair?' is de zender Fox TV overspoeld met aanmeldingen van vrouwen die ook azen op een huwelijk met een volstrekt onbekende, maar vooral steenrijke man.

De website van het station raakte binnen de kortste tijd overbelast. Het kon de grote stroom van bruiden in spé niet verwerken. De quiz trok dan ook een voor Amerikaanse begrippen ongekend hoge kijkdichtheid. Méér dan eenderde van de vrouwelijke tv-kijkers onder de 35 jaar volgde het programma. In totaal zagen 23 miljoen kijkers uiteindelijk Darva Conger in het huwelijk treden met de multimiljonair Rick Rockwell. Darva werd door Rock gekozen uit vijftig kandidates. De producent kondigde aan dat er ook afleveringen staan gepland waarin vrouwelijke miljonairs hun bruidegom mogen kiezen.

Zou die miljonair zichzelf dan wijs maken dat die dames het NIET voor het geld doen ofzo? Ik bedoel, voor de sex kan hij dan net zo goed een escort-dame inhuren, toch?
Submitter:  Bron: <a href="http://www.track.nl" target="new" class="bron">www.track.nl</a>