FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 30 december 2000

Bianca winnaar Big Brother 2000 !

Nadat Koos 'op safe' speelde en voor de fl. 50.000,- heeft gekozen, is het Bianca die Big Brother II heeft gewonnen en er met de hoofdprijs, fl. 250.000,- vandoor gaat.

Robin blijft niet met lege handen achter, hij wint fl.10.000 gulden contant, een horloge, een video/geluids-installatie ter waarde van fl.7500,- en fl.1000,- aan 'hebbedingetjes'.

Het is Darius die een eind maakt aan Big Brother 2000 met het BigBrother lied .

Bezoek regelmatig ons Big Brother forum voor het laatste nieuws en pittige discussies!

Vuurwerk met verkeerde gebruiksaanwijzing

Ali Salami had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een vuurwerkimporteur in Lelystad heeft kanonslagen verkocht met een verkeerde gebruiksaanwijzing. Op de bewuste shisingcrackers, staan aanwijzingen voor het afsteken van een vuurpijl.

De eigenaar kon niet meer achterhalen om hoeveel het gaat "Het gaat om een geringe hoeveelheid, want in totaal hebben we nog geen volle container kanonslagen geïmporteerd."

Volgens de importeur heeft een gedeelte van een zending verkeerde etiketten met daarop aanwijzingen als "niet in de hand houden, in een fles plaatsen en afstand houden". "De etiketten zijn er in China met de hand opgeplakt. Wij hoorden ervan nadat zich in Hengelo vrijdagochtend iemand bij de politie meldde met astronauten met die gebruiksaanwijzing."

Oeps!!

Ruiken naar de Titanic

Breuls had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De legendarische Titanic blijft de mensen bezighouden. Binnenkort kun je er zelfs naar ruiken. In het wrak van het in 1912 gezonken cruiseschip is een doos met tachtig parfumlesjes gevonden. De flesjes waren van een Britse vertegenwoordiger die zijn geurtjes in de VS aan de man wilde brengen.

De geurtjes in de flesjes zullen worden gebruikt om een nieuw, speciaal Titanic-parfum te creëeren. "We laten de parfums analyseren om een unieke Titanicgeur te krijgen. De geur van dat parfum roept bij mij de essentie van het schip op," zo zei één van de werknemers van het bedrijf dat de flesjes opdook.

Géén aangifte tegen Hell's Angels

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Barend en van Dorp doen definitief geen aangifte tegen de Hell's Angels die hen op 19 december bedreigden en mishandelden. Dit verklaarde een RTL-woordvoerster vrijdag. Over de reden hiervan "doen alle partijen geen mededeling".

De moedermaatschappij van RTL, Holland Media Groep, zal "hoogstwaarschijnlijk" wel aangifte doen. Dit zal dan pas gebeuren als het Openbaar Ministerie het onderzoek heeft afgerond.Waarom dit zo laat gebeurt, kon de zegsvrouw eveneens niet vrijgeven.

De presentatoren werden door ongeveer 10 Hell's Angels overvallen die hen dwongen in de uitzending te beweren dat de Angels geen criminele organisatie vormen maar slechts een motorclub.

Dief zakt door ijs

BAZZA had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een inbreker is gistermorgen in Nuenen tijdens zijn vlucht door het ijs gezakt. De zwervende man werd op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning.

Hij ging er als een speer vandoor en dacht over het ijs van een tuinvijver te kunnen ontsnappen. Tot groot vermaak van de bewoner zakte hij er echter dwars doorheen. Agenten rekenden de doorweekte dief in. Hij bleek een mobieltje, een fototoestel en wat geld te hebben gejat.

BBC betaalt zwijggeld

BAZZA had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De BBC heeft steeds meer moeite met het filmen op locatie. Tijdens het draaien van een nieuw kostuumdrama in het Londense East End moest de omroep 3500 piek betalen aan een man die dreigde door de takes heen te schreeuwen.

De producenten betaalden de afperser uit hun eigen zak omdat het meer zou kosten om het filmen stil te leggen dan tegemoed te komen aan zijn eisen. Nadat omwonende hoorden van het succes van de schreeuwlelijk moesten de BBC-medewerkers nog twee keer naar de flappen-tap. Twee mannen eisten gezamelijk zo'n 1250 gulden. Zij dreigden een schuurmachine aan te zetten en de straat de blokkeren met een auto als er niet gedokt zou worden.

Moorden in Amsterdam

mr_fafa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

"In 2000 zijn in Amsterdam 48 mensen vermoord. Vorig jaar waren dat er nog 30, tegen 61 in 1998. Met 48 is Amsterdam terug op het gemiddelde dat tussen 45 en 48 ligt. Driekwart van de zaken van dit jaar zijn al opgelost."

De Politie in Amsterdam wil graag het volgende weten:

Kent iemand de daders van de onopgeloste zaken, wil diegene dat dan zo snel mogelijk melden. Vrijwillig melden van daders wordt ook zeer op prijs gesteld!

Kort geding domeinnaam ministers.nl

De Nederlandse Staat wil de internetdomeinnaam ministers.nl, die nu eigendom is van een internetbedrijf uit Amersfoort, terug hebben.

Eergisteren is door de landsadvocaat in een kort geding in Utrecht betoogd dat burgers die naar www.ministers.nl surfen, op het verkeerde been worden gezet. Deze URL brengt de bezoeker naar een bedrijf in plaats van naar de overheid.

De huidige site die achter deze domeinnaam schuilt bestaat uit foto's van alle ministers en links naar ministeries en andere overheidsinstellingen.

Het gedaagde bedrijf Quercus Internet Partners (QIP) heeft verdere plannen voor het verder uitbouwen van ministers.nl tot een portaal met uitgebreide informatie over de ministeries en hun werk.

Naar aanleiding van deze kort geding kunnen bezoekers van deze site tevens aan een poll meedoen waarin ze aangeven of zij het met de Staat eens zijn of met QIP.

Oliebollenbakker klaagt AD aan

Breuls had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De in de Oliebollentest van het Algemeen Dagblad als slechtst bevonden oliebollenbakker, Bakker Verwijk uit Voorburg, spant een rechtszaak aan tegen het dagblad en de beoordelers van het Nederlands Bakkerij Centrum.

In de test werden de oliebollen van Verwijk bestempeld als 'pure levertraan', met de toevoeging "Is dit de olie van vorig jaar?". De oliebol is, samen met de bollen van nog vijf bakkers, zelfs naar een laboratorium gestuurd voor een chemische analyse!

Verwijk is het niet eens met de testresultaten, die nu voor de derde keer al tegenvallen. Volgens hem vallen hierdoor de verkoopcijfers te veel tegen. Van de 60 in de oliebollentest geproefde bollen waren er overigens maar negen die door de beugel konden...

De complete test is hier na te lezen.

Roken vergroot de kans op huidkanker

aa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Rokers lopen een grotere kans op huidkanker dan niet-rokers. Bij meer dan 21 sigaretten per dag is de kans zelfs vier keer zo groot. Ook gestopte rokers lopen nog een verhoogd risico.

Dermatologen van het Leids Universitair Medisch Centrum hebben dit vastgesteld. Hun bevindingen zijn gepubliceerd in het Amerikaanse medische tijdschrift Journal of Clinical Oncology.

Het gaat om kanker in de bovenste laag, het plaveiselcelcarcinoom. De relatie met twee andere vormen van huidkanker is niet vastgesteld. De kanker is goed te behandelen, mits het gezwel tijdig wordt verwijderd.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1272
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
review
Kingdom of the Planet of the Apes laat zien dat de franchise springlevend is
©FOK.nl e.a.