FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 8 november 2000

Hertelling verkiezingen donderdag klaar

Thomas had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Na alle onrust van de afgelopen 2 dagen binnen de verkiezingen in Amerika is er nu 1 ding zeker: de uitslag van de strijd tussen Bush en Gore moet voor vrijdagochtend bepaald zijn. De hertelling was het gevolg van de wet van Florida, die zegt dat als er een verschil van 0.5% of minder is dat er opnieuw geteld moet worden.

Man bijt hond

The FoXman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een man uit Francisco moet binnenkort voor de rechter verschijnen omdat hij zijn hond gebeten zou hebben. De 24-jarige man beveelde zijn hond Boo twee keer om op de grond te gaan liggen, zodat hij hem vervolgens tot twee keer toe in zijn nek kon bijten.

Het is slechts een onderdeel van een onorthodoxe training, verteld cursusleider Jasper Monti. Op deze manier leert de hond wie de baas is. Het baasje van Boo zou niet hard gebeten hebben en er is geen druppel bloed gevloeid. Hij houdt juist enorm van zijn hond,zegt de trainer.

Het schijnt dat de man zelfs met zijn hond heeft getongd

Plannen om Jezus te klonen

THEKing had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De amerikaanse groepering TSCP ("The Second Coming Project") zegt het plan te hebben Jezus te klonen. Erfelijk materiaal (zoals bloed, haar of de voorhuid van Jezus, welke allemaal nog bewaard zijn) zal worden geimplanteerd in een onbevruchte menselijke eicel, die daarna gedragen zou moeten worden door een "jonge, maagdelijke vrouw". Ze willen wel opschieten, want Jezus zal in zijn 2000e geboortejaar opnieuw geboren moeten worden, zoals ook de bijbel voorspelt.

Vrouwlijke studenten verzot op kinky sex

Hallahan had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Eén op de vier vrouwelijke studenten heeft meer ervaring met ruige seks, zoals bondage, dan mannelijke studiegenoten. Van de meisjesstudenten gebruikt 22,5% seksattributen en 60% van de vrouwen fantaseert wel eens over seks met iemand van hetzelfde geslacht, tegenover 27,9% van de mannelijke studenten. Dat blijkt uit de enquête Studenten en hun seksleven

Meisjesstudenten gaan op jongere leeftijd met iemand naar bed, 22,5% gebruikt seksattributen en 60% van de vrouwen fantaseert wel eens over seks met iemand van hetzelfde geslacht, tegenover 27,9% van de mannelijke studenten.

Dat blijkt uit de indicatieve enquête Studenten en hun seksleven van het Specifiek Universitair Magazine SUM. Het magazine vroeg 220 studenten het hemd van het lijf en kwam zo onder meer te weten dat seksshows op tv en gehuurde pornobanden door gemiddeld 63% studenten van beiderlei kunne bekeken worden.

Vanuit het oogpunt van de 'nieuwe voorzichtigheid' heeft driekwart van de studenten een vaste relatie. Daarbij wordt veilig vrijen uit het oog verloren: ruim 50% van de mannelijke èn vrouwelijke studenten vrijt zonder condoom. Het vertrouwen over en weer blijkt groot, want onder de vrouwen maakt 40,8% zich geen zorgen over aids, onder de mannen ligt dat percentage iets hoger met 48,8. Overigens vertelt een op de drie van alle studenten dat er wel eens een condoom gescheurd is.

Lees hier verder.

Grootste diamantroof ooit verijdeld

lzandman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

CNN meldt dat de Britse politie de grootste diamantroof ooit heeft weten te verijdelen. Het betrof een aantal diamanten die werden tentoongesteld in de Millennium Dome te Londen. De diamanten, eigendom van het bedrijf De Beers, hebben een waarde van 350 miljoen Britse Pond (dat is 1.286.355.070,- gulden).

De dieven gebruikten een bulldozer om de hekken van de Millennium Dome te vernielen. Daarna waren ze van plan om snel per snelle speedboat met de diamanten te vluchten (dat idee hebben ze zeker gekregen toen ze de James Bond film "The World Is Not Enough" zagen).

De Britse politie was echter achter het plan gekomen en na een maandenlang geheim onderzoek zaten ze de dieven gewoon op te wachten.

Indien de dieven toch ontsnapt waren, dan hadden ze nog weinig aan de diamanten gehad. Uit voorzorg waren ze vervangen door glazen exemplaren.

een verhaal over een meisje

Voor de vooropleiding van de toneelschool die ik doe, moest ik voor mijn volgende les een solo schrijven, geïnspireerd op dans.
Ik mocht dus dansen, het mocht iets met dans te maken hebben, het mocht over dans gaan, wat dat ook. Dus daarnet kroop ik achter mijn pc, ik ben een beetje ziekig thuis dus ik had nu mooi de tijd, en ramde het volgende stukje eruit.
Misschien is het wat lang, misschien is het wat droevig, misschien is het wel mooi.

Bond in de Playboy

De sexy dames van Bond zijn gevraagd door de Duitse Playboy om in de eerstvolgende editie van het blad te poseren. Het album 'Born' werd begin vorige maand uitgebracht met een grote promotiecampagne waarin de dames naakt op posters, flyers en andere attributen te zien waren.

De Amerikaanse en de Engelse muziekindustrie verboden het album van het modern klassieke kwartet en lieten alle cd's terughalen uit de 'normale' winkels. Platenmaatschappij Decca heeft inmiddels de nodige aanpassingen verricht, die goedgekeurd zijn door de RIAA (Amerikaanse muziekindustrie) en BPI (Engelse muziekindustrie).

Of de dames daadwerkelijk in de Playboy te bewonderen zullen zijn, is nog niet duidelijk. "Het zou olie op het vuur betekenen in de strijd tegen de RIAA en BPI. We weten het nog niet", aldus een woordvoerder van de babes.

De kerstboom wordt duurder

Of hij nu groot, klein, mèt of zonder kluit is, kerstbomen worden dit jaar zo'n 10 piek duurder dan vorig jaar. Oorzaak is het grote tekort aan de klassieke, groene boom.

Elk jaar worden in december miljoenen kerstbomen verkocht. De meeste kwekers zijn echter overgestapt op de blauwspar of de nordmanniana, omdat deze meer geld opleveren. Met als gevolg dat de klassieke boom schaars is geworden. Dit jaar zal gemiddeld tien gulden meer betaald moeten worden voor de boom. Hij gaat ongeveer 3 tientjes kosten.

Voor een blauwspar moet zo'n 40 gulden neergeteld worden en een nordmanniana doet al gauw 8 tot 9 tientjes.

Robbie Williams getipt als nieuwe 007

SunChaser had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Pierce Brosnan hangt zijn 007 badge na de volgende James Bond aan de wilgen. Als nieuwe James Bond wordt zanger Robbie Williams getipt. Williams, die al naar de rol lonkte door een 007-achtige videoclip op te nemen voor het nummer Millennium, heeft er nooit een geheim van gemaakt een filmcariere te willen. Dat de zanger nog niet eens de dertig is gepasseerd schijnt voor de rol niets uit te maken. Robbie is populair en zal dus drommen tieners naar de bioscoop lokken. Bovendien zou de film een prequel op alle eerdere James Bond films kunnen zijn. Haast om te beslissen hebben alle partijen nog niet. De film met de nieuwe bond hoeft pas in 2004 in de bioscopen te draaien.

Tukker verkoopt domeinnaam aan Gates

SunChaser had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Wie droomt er niet van? Een domeinnaam bezitten die Bill Gates van jou wil kopen! Voor Marco Dunhof van het Enschedese automatiseringsbedrijf Tradeview ging deze droom in vervulling.

Microsoft wilde perse de domeinnaam 'carview.com' hebben. "Onlangs werd ik gebeld door een raadsman om eens te komen praten over een eventuele verkoop van deze naam", zo meldde de Tukker in de Telegraaf. "hij wilde absoluut niet zeggen wie zijn opdrachtgever was." Dunhof moest overigens zelf een bedrag noemen. Hij zette hoog in: twee miljoen gulden wilde hij hebben voor de domeinnaam. De advocaat belde even met de VS en kwam terug met het bod van 950.000 gulden. Dunhof hapte meteen toe.

Pas na afloop bleek dat het om het bedrijf Microsoft ging. Lachend verklaarde hij dat, als hij dat had geweten, hij vast zou hebben gehouden aan die twee miljoen gulden. Lang zal hij er echter niet om treuren. Hij liet de naam vier jaar geleden registreren voor 35 dollar.

Bush wint presidentsverkiezingen VS nipt

Slechts enkele minuten geleden was het na een lange spannende nacht eindelijk duidelijk: George Bush wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Zoals de polls al voorspelden, ging de race gelijk op. De uitslagen druppelden binnen en de kandidaten bleven nek aan nek. Opmerkelijk daarbij was dat dmv exit polls Florida door CNN en alle media eerst aan Gore gegeven werd, maar dit later teruggetrokken werd tot 'nog onbeslist' daar de uitslagen een ongekende nek aan nek race lieten zien in deze belangrijke staat welke 25 kiesmannen waard is.

Uiteindelijk bleek Florida de sleutelrol tot het Witte huis. met nog 3 staten te gaan, waaronder Florida, zou diegene die Florida zou winnen, de nieuwe president worden. met een miniem verschil won dus Bush uiteindelijk in 'de staat van zijn broer'.

Het was lang geleden dat de verkiezingen zo spannend waren. Gore verloor in een aantal staten slechts met enkele duidenden stemmen verschil, maar dat bleek hem uiteindelijk fataal.

Tegelijkertijd met de presidentsverkiezingen werden er oa ook verkiezingen gehouden voor de senaat (The Congress). Hierbij bleven de republikeinen op de been, zodat ze naast de president ook de macht in het Congres hebben, iets wat ze niet meer overkomen was sinds Eisenhower.

Hillary Clinton, vrouw van de nu nog 10 weken zittende president Bill Clinton, won zelf een plekje in het Congres als senator van New York

Dode wint verkiezing voor de senaat

Mel Carnahan heeft zojuist de verkiezingen in Missouri gewonnen als kandidaat voor de Democraten voor de senaat. Echter: Carnahan leeft niet meer.

Een kleine 3 weken geleden kwam Carnahan om bij een vliegtuigongeluk. Op dat moment waren uiteraard de campagnes al bezig, de stemcomputers geprogrammeerd, de stembriefjes verspreid etc. De Amerikaanse wet laat het toe dat, bij het overlijden van de kandidaat minder dan 3 weken voor de verkiezingen, de kandidaat gewoon op de lijst blijft staan en dat er gewoon op hem gestemd kan worden.

Zijn vrouw ging campagne voor hem voeren en dus met succes: In een nek aan nek race won Carnahan van zijn republikeinse tegenstander met slechts enkele duidenden stemmen verschil. Voor een uitzinnige menigte in St Louis verklaarde zijn vrouw dolblij te zijn met de zege en zo goed mogelijk haar best te doen in de senaat.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.