FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 16 september 2000

ABBA-stalker terug bij Mamma

De Nederlandse ABBA-stalker Gert van der Graaf keert terug naar huis. Hij heeft de hoop opgegeven om de vrouw van zijn dromen, de voormalige ABBA-zangeres Agnetha, te kunnen heroveren. De Nederlander heeft jarenlang de Zweedse zangeres lastiggevallen. Hij en Agnetha hadden 2 jaar lang een verhouding, die in 1999 door de 50-jarige Agnetha werd beïndigd. De 34-jarige man weigerde dit te accepteren. Hij bedreigde haar en werd in april van dit jaar opgepakt door de Zweedse politie.

De afgelopen 2 jaar heeft de Nederlandse stalker haar meer dan 300 brieven geschreven. Hij werd vrijgelaten op voorwaarde dat hij geen contact met Agnetha zou hebben. De Nederlander is al sinds zijn achtste smoorverliefd op Agnetha en had zelfs een zomerhuisje in Stockholm gekocht om in haar buurt te zijn. Hij is nu weer terug bij zijn mammie, maar hij blijft van Agnetha houden.

10-jarig zoontje als chauffeur

Een 45-jarige man die een beetje te diep in het glaasje had gekeken, leek het niet zo'n goed idee om zelf naar huis te gaan rijden, dus liet hij zijn zoontje van 10 dit maar doen.

De politie trof de auto en het tweetal korte tijd later aan in een weiland. De jongen was daar door een stuurfout terechtgekomen.

Tijdens het nemen van de ademtest dacht de politie nog dat de vader achter het stuur had gezeten, maar na de ondervragingen bleek het zijn zoontje te zijn geweest.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Duur foutje van Dennis Rijnbeek

Het gaat goed met de Nederlandse zwemmers op de Spelen, maar Dennis Rijnbeek maakte wel een heel duur foutje door te vroeg te starten bij de tweede wissel van de 4 x 100 m. vrije slag. Er werd de tweede tijd gezwommen, maar die tijd veranderde snel op het scorebord in DSQ....

Dat is dus al 1 zekere medaille weg voor de Nederlandse zwemmers. Pieter van den Hoogenband, die niet meezwom om gespaard te worden voor de finale krijgt zo dus een extra dagje rust.

Inge de Bruijn zwom een nieuw wereld/olympisch record en Marcel Wouda een nieuw Nederlands record in de series.

Het mannen hockeyteam startte vannacht het olympisch toernooi met een zwaar bevochten 4-2 overwinning op Groot-Brittannië.

Nieuw avontuur voor Nina Brink

Na haar voor iedereen bekend avontuur bij World Online (WOL) was Nina Brink kennelijk toe aan iets nieuws. Het investeringsbedrijf Renessence Ventures dat ze in mei dit jaar met enkele andere WOL-verlaters heeft opgezet, heeft in juni een belang van 10% genomen in Paradise Music & Entertainment. Paradise Music & Entertainment is een Amerikaans amusementsbedrijf dat muziek voor tv, radio en film produceert. Het heeft een eigen label dat onder andere housemuziek uitbrengt.

Door een negatieve koersontwikkeling van Paradise op Nasdaq is van de belegging van Renessence Ventures nog slechts ongeveer de helft over. Nina's nieuwe avontuur heeft haar dus vooralsnog geen winst opgeleverd.

Dood in sloot na vallen uit vliegtuig

Vorige week donderdag is een man dood gevonden in een sloot in Zaandam. Nu blijkt dat de man, een Rus, uit de ruimte van het landingsgestel van een Boeing 737 van de KLM is gevallen. Het vliegtuig kwam uit Moskou en had een aanvliegroute die over Zaandam voerde. De man is van een hoogte van 600 meter naar beneden gevallen
Het slachtoffer vluchte uit eigen land waar hij, net als een andere Rus die 2 september op Schiphol in hetzelfde vliegtuig dood was aangetroffen, verdacht werd van verkrachting. Op 1 september wisten ze op het vliegveld van Moskou te ontsnappen en zich in de wielkanst van een KLM-vliegruig te verschuilen. De andere man is overleden aan onderkoeling en zuurstofgebrek.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.