FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 13 april 2000

Politieauto wassen na wildplassen

René had ons via de newssubmit het volgende te melden: Een 20 jarige jongeman uit Sint Pancras had zich door zijn vrienden tot een weddenschap laten verleiden. Uiteindelijk leidde deze tot het wassen van een politieauto.

Zijn vrienden beloofden hem f25,- als hij tegen een geparkeerde politieauto durfde te plassen. Hij heeft het gedaan maar hij werd wel gesnapt door de agenten .
De jongeman werd meegenomen naar het politiebureau waar hij midden in de nacht de politieauto aan een grondige wasbeurt heeft onderworpen. De ramen werden gelapt en de velgen werden uiteraard niet vergeten. Hij kreeg tenslotte nog een procesverbaal voor wildplassen.

Fietsers van rechts voorrang

The Animated Gif*Friends had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De nieuwe verkeersregel dat auto's voorrang moeten verlenen aan fietsers van rechts, gaat in mei 2001 in. Dat is vijf maanden later dan eerst de bedoeling was. Dat heeft minister Netelenbos van Verkeer bekendgemaakt op een congres over verkeersveiligheid.

De voorrangsregeling geldt voor gelijkwaardige kruisingen, niet voor kruisingen waar verkeersborden of verkeerslichten staan. Sommige lokale en regionale wegen dienen nog te worden aangepast aan de nieuwe regel.

Reden voor het uitstel, is de betere voorlichting te geven, die aan weggebuikers gegeven moet worden. Ook krijgen gemeenten meer tijd kruisingen eventueel aan te passen. Verder is het een prettige bijkomstigheid dat het in mei langer licht is, wat gunstige 'bijwerkingen' heeft.

De Fietsersbond betreurt het uitstel maar heeft wel begrip voor de redenen. De bond is bijzonder blij met de maatregel, omdat deze zal leiden tot minder verkeersongevallen;. ,,De verkeersregel wordt eenvoudiger en dus veiliger. Alle verkeer van rechts heeft voorrang, er is geen uitzondering meer.'' De bond wijst erop dat Nederland het enige land in Europa is, waar nog een voorrangsuitzondering voor langzaam verkeer van rechts geldt. Volgens de bond stamt deze maatregel nog uit de Tweede Wereldoorlog: de Duitse bezetters vonden het maar vervelend om steeds te moeten wachten voor de vele fietsers.

Poging tot moord om pepermuntje

Zuigen op een pepermuntje is een vrouw uit Engeland bijna fataal geworden. Haar echtgenoot Raymond Bentley kon de smakkende geluiden van zijn vrouw Colleen niet meer verdragen. Het werd zo erg dat hij haar met een kussen heeft geprobeerd te verstikken. Voor de Engelse rechtbank verklaarde de echtgenoot al jaren niet te kunnen slapen van haar gezuig, gesnurk en geklaag. "Ik heb geprobeerd haar te vermoorden. Ik heb een kussen op haar gezicht gezet. Ik probeerde voor de zoveelste keer tevergeefs de slaap te vatten en toen knapte er iets", zei de man na arrestatie tegen de politie.

Thanks to RedNax die dit meldde via onze newssubmit.

Nina Brink treedt af

MP had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Nina Brink is afgetreden bij WOL. Ze is per direct opgestapt als voorzitter van de Raad van Bestuur van het internetconcern World Online. De raad van commissarissen van World Online heeft dit vanmiddag door middel van een persbericht bekend gemaakt. Ons Nina blijft echter wel verbonden aan het bedrijf, ze gaat het deze keer als adviseur proberen.

Meer informatie volgt ...

Slingerkogel fataal voor discuswerper

maussss had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Franse discuswerper Serge Avedissian is gisteren om het het leven gekomen toen een collega top-sporter (per ongeluk?) een kogel weggeslingerde recht op het hoofd van onze dierbare Serge. De 36-jarige nationale kampioen van 1987 was op slag dood.

Mochten jullie toevallig dit jaar op vakantie gaan in Colombes dan raadt ik jullie allen aan een valhelm te dragen ...

Driejarig meisje met touw om de nek van glijbaan geduwd

cWave meldde ons via de newssubmit het volgende:

Afgelopen woensdag is in Boxtel een driejarig meisje ernstig mishandeld. De peuter, die met een leeftijdsgenootje aan het spelen was in een speeltuintje, kreeg door een onbekende jongen een touw om de nek gebonden. Het andere eind werd vastgebonden en het meisje werd vervolgens van de glijbaan geduwd.

Het meisje, dat dreigde te stikken, kon nog net op tijd bevrijd worden door toevallig passerende dames. Ze heeft de nacht doorgebracht in het ziekenhuis.

De politie spreekt van een bijzonder ernstig delict. Ja duhhhhhhhhhhhhh.

Feest in de tent :)

Op het forum was het al te lezen, maar ik ben zo apetrots en dolgelukkig dat ik het niet kan laten het hier ook maar even te plaatsen.
Niet alleen was ondergetekende gisteren jarig (iedereen bedankt voor de felicitaties natuurlijk), maar er vond gisterochtend ook een heuglijk feit plaats. Na het door mijn Knorretje geserveerde ontbijt op bed (tnx poepie), hebben we bij elkaar de ring omgedaan en zijn we officiëel verloofd.
Gisteren nog even stil gehouden omdat onze ouders toch wel als eerste op de hoogte gesteld moesten worden, maar vandaag dus voor iedereen openbaar gemaakt...

Ik ben een gelukkig man

Het zal je maar gebeuren...

Maussss had ons via de newssubmit het volgende te melden: Het zal je maar gebeuren. Je wilt van je vrouw scheiden, en bij de rechtszaak wordt je door de rechters verteld dat dat dus mooi niet doorgaat. Je moest maar gewoon wat beter je best doen ... in bed!

Dit overkwam de 27-jarige Zambiaan Christopher Phiri. In de rechtszaal voerde hij aan dat zijn vrouw Naomi Kamanga wel erg vaak laat thuis kwam. Ook was hij het niet eens met de abortus die zijn vrouw had ondergaan. De twee rechters vonden echter dat Phiri niet zo kinderachtig moest doen. Sterker nog, ze vonden dat hij zich niet zo aan moest stellen en gewoon wat beter zijn best moest doen in bed."

KPN herstelt foutje in reclame

Sander had ons via de newssubmit het volgende te melden:

KPN zal haar huidige reclamespots aanpassen, waarin een acteur bij een willekeurig persoon aanbelt die 1000,- verdient indien hij raadt hoeveel een telefoongesprek van een minuut kost.

Er zit namelijk een storend foutje in. Er wordt namelijk wel eens vergeten te vertellen dat bij aanvang van een telefoongesprek een dubbeltje in rekening wordt gebracht.

Zouden ze die op telefoonrekening ook vergeten?

Boksende dominee wordt een hooligan

Dominee Joan Roëll uit Grevenbicht werd zondag tijdens een vriendschappelijke bokswedstrijd in zijn kerkje zodanig agressief dat hij totaal door het lint ging. :

In de vriendschappelijk wedstrijd met ex-topbokser en voormalig Europees Kampioen Arnold Vanderlijde werd de dominee 'een hooligan', zoals de dominee zichzelf noemde woensdag. Tijdens het potje begon Röell als een gek om zich heen te meppen. De scheidsrechter heeft nog geprobeerd hem duidelijk te maken dat hij te ver ging, maar dat ging, volgens eigen zeggen, langs hem heen.

Mocht onze dominee het EK gaan bezoeken, dan raad ik de organisatie aan hem een stadionverbod te geven ...

fok.nl, fokzine.nl, fokzine.com en fokzine.org

Gisteren kwam mij ter oren dat, bij wijze van verrassing voor m'n verjaardag, domeinen fokzine.com en fokzine.org geregistreerd zijn en vandaag zijn de domeinen die op nogal illegale wijze voor onze neus weggekaapt werden, maar inmiddels na wat duidelijke taal van een goede vriendin en studente rechten van me weer zijn teruggekomen, overgezet. Vanaf vandaag werken dus ook fok.nl en fokzine.nl (hoewel sommige van jullie nog naar de page van de 'jatter' zullen gaan met de laatste twee omdat jullie DNS-servers nog niet zijn ge-update). We zijn nu dus bereikbaar onder 5 verschillende domeinnamen, hoewel de cookies momenteel alleen nog werken onder het domein fokzine.net. Dat zal nog aangepast worden, maar verstandigst is dus om voorlopig nog even gewoon via www.fokzine.net op FOK! te komen...

Roda JC-NEC verrassende bekerfinale

De bekerfinale van dit jaar op Hemelvaartsdag is door weinig mensen voorspeld begin dit jaar. In de Rotterdamse Kuip zullen het Limburgse Roda JC en NEC uit Nijmegen het tegen elkaar opnemen.
Roda JC versloeg gisteren Vitesse in Arnhem met 0-1, door een doelpunt van invaller Davy Zafarin kort voor het einde van de eerste verlenging. NEC versloeg dinsdag AZ in Alkmaar na strafschoppen.
De traditionele Top 3 was al in de achtste finale uitgeschakeld door respectievelijk Roda JC, Vitesse en AZ.


Roda JC-spelers Zafarin, Senden, Peeters en Luijpers vieren het behalen van de bekerfinale.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
©FOK.nl e.a.