FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 6 maart 2000

EuroDusNie kneuzenclub

Actievoerders, verenigd in de 'organisatie' Eurodusnie zijn, naar eigen zeggen, van plan actie te gaan voeren tijdens het bezoek van onze koningin aan Leiden, op Koninginnedag. De beweging heeft als uitvalsbasis een gekraakt schoolgebouw in Leiden. Eurodusnie is nogal ontdaan omdat zij niet zijn geraadpleegd over het bezoek van Hare Majesteit. "Veel mensen beschouwen het bezoek als een schandalige provocatie", zo meldt ook de internet-site van de club. Er wordt een groots spectakel beloofd onder het motto 'geen koningshuis, staat of kapitaal, maar een wereld voor ons allemaal'. :'( De politie verklaart de aankondigingen serieus te nemen. Alle aanwijzingen voor verstoringen van het feest zullen ook worden onderzocht, en zo nodig aangepakt.


Tot zover het objectieve nieuwsgedeelte, mijn eigen blik op deze zaak kun je hier lezen!

Italianen hebben hersenprobleem

Uit onderzoek van een Italiaans/Brits team is gebleken dat Italianen moeite hebben met het spreken van Engels omdat veel Engelse woorden anders worden uitgesproken dan geschreven. Het spreken van Duits gaat de Italiaantjes wél weer goed af, hierbij worden de meeste woorden wél hetzelfde uitgesproken als geschreven. (Nederlands toch ook?!)

Voor het probleem wat onze verre buren hebben, is een neurologische verklaring te geven:
Bij het spreken van Engels worden twee gebieden in de hersenen geactiveerd. In het Italiaans kun je daarmee vergeleken op basis van het geschrevene probleemloos tot de uitspraak komen. Daarvoor is slechts een hersenzone nodig.

Nou.. da's ook weer duidelijk
Met dank aan misterM voor de tip.

Orgasme onbekend bij Turkse vrouwen

TARAraboemdijee meldt dat ruim 69% van de gehuwde vrouwen in Turkije seks als plicht beschouwen. Zelfs 70% weet niet eens wat een orgasme is!

Deze uitkomsten zijn zaterdag verschenen in het blad Hürriyet uit een peiling onder bijna 1600 vrouwen van achttien jaar en ouder op het platteland en in de steden.

Dan nog wat getalletjes:
Van de ondervraagden is 85 procent tegen voorhuwelijkse relaties. Van de vrouwen geeft 20 procent aan dat zij en hun man familie zijn.
Slechts 39 procent van de vrouwen heeft zelf een man gevonden. In 61 procent kwamen huwelijken door tussenpersonen tot stand, maar daar wil 87 procent vanaf.

Bijzondere herinneringen aan de Britawards

illco stuurde me naar dit bericht waar verschillende 'rellen' genoemd staan tijdens de Britawards.

Zo viel Ronnie Wood, gitarist van de Rolling Stones, een club-DJ aan op het podium en daagde Robbie Williams Liam Gallagher (de zanger van Oasis) uit tot een gevecht op de televisie.
Dit laatste zou komen doordat Gallagher minder aardig over Robbie zou hebben gesproken.. Hij zou Mr. Williams een dikzak genoemd zou hebben!

Tja.. het is maar net waar je je druk om kan maken als artiest..

Een nagekomen bericht via de newssubmit is dat het televisiegevecht tussen Robbie en Liam toch wel vrij serieus bedoeld was. Robbie Williams wist nog te melden dat hij wil dat de verliezer van "het gevecht" 3 ton(!) moet betalen aan een goed doel. Dat goede doel mag door de winnaar van het gevecht bepaald worden.

Nou.. ik ben benieuwd hoe deze zielige actie verder zal gaan verlopen.

Hackers leggen deel KRO-programma lam

Gisterenmiddag werd er door de KRO een combinatieprogramma van internet en televisie uitgezonden. Ongeveer 10.000 internetters hebben via het internet het programma met onderwerp EURO2000 gevolgd via www-tv.nl.

"Hackers" moesten heel erg nodig de boel weer terroriseren.
Een groep mensen probeerde al vanaf het begin van het programma de controle over het chatten over te nemen, wat op een gegeven moment ook lukte. Gelukkig werd de verkregen controle later weer overgedragen aan de KRO-redactie.

Volgens de KRO-mediadirecteur is het experimentele programma toch wel geslaagd.

Bedankt misterM voor de link naar het artikel.

Pistool smokkel per anus

R@b en TARAraboemdijee kwamen aanzetten met een zeer smakelijk verhaal..

Een colombiaanse vrouw zal de smokkel van een pistool voor haar man die in de gevangenis zit nog lang heugen. Ze propte het vuurwapen in haar togus, en deed dit zo goed, dat ze het wapen er met geen mogelijkheid meer uitkreeg. Tenslotte moest er een operatie in het ziekenhuis aan te pas komen om haar van het schietijzer te bevrijden.

Of ze nog een poging gaat wagen om haar man te bevrijden, meldt het Colombiaanse dagblad El Tiempo niet

Nederland Moord-land

Het ministerie van Justitie gebruikt alarmerend onderzoek over de criminaliteit in Nederland om meer geld te krijgen voor zijn begroting en om ruimte te winnen voor invoering van omstreden wetgeving. Dat zegt D66-woordvoerder van justitie Dittrich. Hij reageert daarmee op onderzoek waaruit blijkt dat misdaad in Nederland meer voorkomt dan in vergelijkbare landen.





Uit dit onderzoek is gebleken dat Nederland verhoudingsgewijs op de nummer 2 staat met het aantal moorden. In de periode 1995/1997 zouden het 7,9 moorden per 100.000 inwoners zijn. Maar het is niet duidelijk waarom niet met nog meer Amerikaanse steden is vergeleken. Behalve New York is alleen Washington geregistreerd, de nummer 1. Ook in andere Amerikaanse steden zijn de aantallen moorden echter groot. Baltimore, met ongeveer net zoveel inwoners als Amsterdam, had in de eerste twintig dagen van dit jaar al te maken met ongeveer twintig dodelijke slachtoffers. De stad probeert al jaren het aantal moorden onder de 300 te houden. Nederland telde in 1997 volgens een onderzoek van Elsevier 276 slachtoffers van dodelijk geweld.


Bij een vergelijking tussen landen is Nederland middenmoter.

Lolo Ferrari overleden

TARAraboemdijee had ons via de newssubmit het volgende te melden:
De Franse 'actrice' Lolo Ferrari (bekend vanwege een borstomvang van 1m30) is gisteren op 30-jarige leeftijd overleden. Ze werd dood in haar huis in het Zuid-Franse Grasse aangetroffen door haar man. Ze is waarschijnlijk een natuurlijke dood gestorven volgens de politiewoordvoerder.
Lola, minder bekend onder haar echte naam Eve Valois, speelde in een paar erotische films en heeft zelfs ooit een plaatje ('Airbag Generation') opgenomen (waarop ze uit volle borsten zong ). Dit plaatje werd een wereldwijde flop.
Meer succes boekte ze met haar bezoekjes aan de plastisch chirurg, alwaar ze voor vele tienduizenden francskes haar boezem liet vergroten, en nog 's vergroten, en nog 's vergroten...

Ben benieuwd wie nu de grootste tieten ter wereld heeft...

Bart heeft de bus verlaten

RedNax had ons via de newssubmit het volgende te melden: Hoewel SBS er alles aan doet om te voorkomen dat uitlekt wie de bus reeds heeft verlaten, is het de kindertjes van gesprekvandedag toch opgevallen. Bart heeft dus de bus al verlaten:

"Nieuws van het front! Bart moet naar huis. Hannus is met de VCA ter plekke en heeft dit net doorgegeven.... Lang leve de mobiele telefoon!!! Het ziet ernaaruit dat we nog een poossie van onze witte ridder kunnen genieten!!! Aziz, Bart en Iwan zaten op de strafbank en Bart delft het onderspit met 4 stemmen (Iwan 2 en Aziz 1)."

Ook op het Fok!Forum is Bart het gesprek van de dag..
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.