FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 5 maart 2000

Geschokte man klaagt bars aan

Een man uit Florida, die 13.000 Volt door zijn donder kreeg toen hij in dronken toestand op een transformatorhuisje klom, daagt 6 bars en winkels voor het gerecht, die hem drank zouden hebben verkocht. Ook het electriciteitsbedrijf klaagt hij aan, omdat ze niet genoeg voorzorgsmaatregelen hebben genomen om te voorkomen dat de dronken man over het hek klom.

Ik ben benieuwd of het electriciteits bedrijf de alcoholist nog een rekening stuurt voor 'genoten Volts'

Slimme truc Unilever

Levensmiddelenreus Unilever heeft iets slims bedacht om meer reclamezendtijd te krijgen.
Het bedrijf kocht voor 10 miljoen dollar aan filmrechten van Columbia Tri-Star. En ruilde deze voor reclametijd bij de Britse zender Channel 5. Unilever kocht de rechten van de ruim 100 filmtitels die de Columbiacollectie rijk is. Daaronder 'Philedelphia', 'As Good As it Gets' en 'Terminator 2'. Channel 5 krijgt de Britse filmrechten als ze meer zendtijd vrij maken voor de spotjes van Unilever.
Een woordvoerder laat weten dat het een geheel nieuwe manier is om aan reclametijd te komen.

Bedankt misterM en de newssubmit

Johan Neeskens coach NEC

misterM had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Oud-international Johan Neeskens wordt na EURO2000 de nieuwe coach van NEC. Manager Leen Loyen van NEC sprak de komst niet tegen en verweest vervolgens naar een persconferentie vlak voor het begin van de wedstrijd NEC - Utrecht vandaag.

Neeskens volgt Jimmy Calderwood op, die eind vorig jaar vertrok naar het Schotse Dunfermline. Tot het EK wordt NEC nog gecoached door Ron de Groot.

Neeskens is al sinds 1996 assistent-bondscoach van het Nederlands elftal en heeft 49 keer in het Nederlands elftal gespeeld

Seks en Intelligentie

Elroy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat mensen met een laag of hoog IQ later aan seksuele aktiviteiten beginnen in hun jeugd, dan mensen met een gemiddeld IQ. Verwacht werd dat jongeren met een laag IQ veel aan sex deden en jongeren met een hoog IQ weinig aan sex deden.
Voor elk punt meer bij je IQ gaat de kans op zoenen achteruit met 2,5 procent voor jongens en 1,6 procent voor meisjes. De kans op seks neemt af met 2,7 procent voor jongens en 1,7 procent voor meisjes.

Oke, dus maak een IQ test en tel uit je winst

SouthPark song te grof voor Oscars

Het lied 'Blame Canada' uit de (toffe!) film 'South Park: Bigger, Longer & Uncut' is genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste filmlied. De producenten van de Oscar-uitreiking hebben de schrijvers van het South Park-lied (Trey Parker en Marc Shaiman) echter gevraagd om de tekst aan te passen. Ze vroegen hen een 'creatieve oplossing' te vinden. In het liedje zijn namelijk verschillende scheldwoorden te horen, waaronder het beruchte *fuck* (Dude, that kicks ass! ), beledigingen en andere 'vunzige' uitdrukkingen. Deze zouden de kijkers van het live-verslag van de Oscar-nacht in het verkeerde keelgat kunnen schieten. Ook ABC, de tvzender die de Oscars gaat uitzenden, en de artiesten die het
lied moeten spelen en zingen, zouden er problemen mee hebben. (Tssss! ) Songschrijver Marc Shaiman is niet zo blij met het verzoek: "Ik hoop niet dat we echt de teksten zullen moeten veranderen. Het zou ironisch zijn om de teksten te moeten aanpassen van een lied uit een film over censuur". Of de organisatie hun zin zal doordrijven zullen we op 26 maart horen. Dan zal het komisch bedoelde liedje live gezongen worden tijdens de uitreikingsceremonie.

Oranje favoriet onder sportjournalisten

Het Nederlands elftal is onder de Europese voetbaljournalisten dè grote favoriet om komende zomer de Europese titel te veroveren. Wereldkampioen Frankrijk staat er volgens de 'kenners' slecht voor. De experts geloven niet zo in een Europese titel voor de Fransozen. Het onderzoek werd onder vijftig sportjournalisten uit dertig landen gehouden. Oranje kreeg 27 voorkeursstemmen, Spanje werd tweede met slechts zeven stemmen. Titelverdediger Duitsland bezet de derde plaats met vijf stemmen. En nu maar hopen dat de kenners gelijk hebben
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.