FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 9 december 1999

BSB en Britney in de prijzen

De Backstreet Boys zijn gisteravond tijdens de Amerikaanse Billboard Awards goed in de prijzen gevallen. Bij de uitreiking, die plaats vond in het MGM Grand Hotel in Las Vegas, kregen zij prijzen voor artiesten van het jaar en het album van het jaar. De Billboard Awards worden gegeven aan de hand van verkoopcijfers en airplay.

Ricky Martin werd mannelijke artiest van het jaar, Britney Spears (vorige week 18 geworden!) werd uitgeroepen tot beste vrouwelijke artiest, en beste nieuwkomer.

Van Britney's album werden zo'n 7 miljoen, van BSB zo'n 7,9 miljoen albums verkocht in The States.

R Kelly was R&B-artiest van het jaar, Jay-Z rapper van 1999.


De grote winnaars: De Backstreet Boys.
vlnr: Howie D., Brian, Kevin, Nick en AJ.

Jongen leeft 5 weken met dode moeder

Een 9-jarige jongen heeft bijna 5 weken gewoond met zijn dode moeder. De moeder had een hoge bloeddruk en was door natuurlijke oorzaken gestorven. De jongen hield zichzelf in leven met ingevrozen pizza's en soep. Hij kleedde zich gewoon zelf, ging naar school en deed de boodschappen. Hij werd uiteindelijk ontdekt door een familielid. Over de vader van de jongen is niets bekend.
Waarom hield hij de dood van z'n moeder geheim zul je vragen? Hij was bang om naar een kindertehuis gestuurd te worden....

Cyrille gaat r&b-cover maken

Cyrille, uit Big Brother, werkt hard aan haar eerste single. Het wordt een r&b-uitvoering van een oud nummer van Anita Meijer. Meijer scoorde er destijds in de eind jaren zeventig een nummer-1 hit mee. Of Cyrille het met 'The Alternative Way' nu ook zo ver schopt, is natuurlijk nog de vraag.

Vanavond is Cyrille te gast bij Barend en van Dorp, wellicht gaat ze al een stukje van haar 'nieuwe' lied laten horen.

Man al 26x dronken achter het stuur

Een 53-jarige Brit is al voor de 26ste keer veroordeeld voor het rijden onder invloed. In 1965 was de man voor de eerste keer veroordeeld. Bij de laatste controle had hij ook al een valse naam opgegeven en gelogen. De rechtbank in Manchester heeft z'n rijverbod met 3 jaar verlengd tot 2005 en heeft hem (alweer) een gevangenisstraf gegeven.
Volgens mij zouden ze er beter aan doen om z'n rijbewijs voor altijd in te trekken....

Artistiek leider verplicht seks

Om in de goede stemming te komen voor de opvoering van Romeo and Juliet, moeten alle 120 dansers van het Engelse Nationale Ballet voorafgaand aan de voorstelling seks hebben. Deze tip gaf de artistiek leider van de voorstelling, Derek Deane.

"Romeo en Julia gaat over liefde én fysieke aantrekkingskracht. Zonder dat het vulgair hoeft te worden, vind ik dat dit ballet meer dan andere producties een seksueel accent verdient," aldus Deane.

Ballerina Monica Perego zag wel wat in het plan, ze vertelde dat ze er altijd veel minder zenuwachtig van werd. Het grootste gedeelte van de cast zag er echter helemaal niets in. Ook door toneel-critici werd het plan als onzin afgedaan.

Derek Deane kwam eerder in het nieuws toen hij de cast van het Zwanenmeer verbood te zonnen, omdat ze anders te bruin zouden zijn.

Morgen Playboy met Tara te koop

Niet pas in januari, maar morgen al ligt de Playboy met Tara in de winkel. De ex-BB-bewoonster staat poedelnaakt in het mannenblad met een sexy reportage van maar liefst 12 pagina's. Madame Tara zou hier maar liefst 80.000 gulden aan hebben overgehouden.

Bovendien gaan er geruchten, dat ook Sabine naakt in de Playboy komt en wel in februari.


De foto is hier niet meer beschikbaar, je zult de Playboy moeten kopen

Maurice moet Big Brother verlaten

Zoals verwacht moet Maurice vanavond het Big Brother-huis verlaten. Rolf X. Wouters maakte dat de bewoners zojuist bekend. De koele Westlander reageerde er nuchter op en stapte lekker onder de douche.

Het Nederlandse publiek heeft als volgt gestemd:
Maurice   73,4%
Ruud      12,3%
Bart       9,4% en
Karin      4,9%

Jammergenoeg moet mijn plaatsgenoot dus vertrekken; jammer, juist omdat hij de laatste tijd een beetje los begon te komen.

Leuk voor mensen uit het Westland en omstreken: Zaterdagavond zijn Maurice, Mona en Martin te gast bij WOS Radio. Voor de niet-Westlanders zal ik volgende week verslag uitbrengen.

Dode oma gestolen

Oekraïnse dieven die dachten dat ze een vloerkleed gestolen hadden, kwamen tot de ontdekking dat er ook een lijk in zat! De oma van twee Moldaviërs was namelijk overleden en daar de 2 mannen geen geld hadden voor een doodskist, hadden ze hun grootmoeder in een vloerkleed gewikkeld en boven op de auto gelegd. Onderweg gingen ze ergens een kopje koffie drinken en toen ze terug kwamen was èn het vloerkleed èn oma verdwenen. Wat de dieven vervolgens met het lijk hebben gedaan is niet bekend.


Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1289
special
Random Pics van de Dag #1288
special
Random Pics van de Dag #1287
special
VrijMiBabes #211 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1286
review
Paper Mario: The Thousand-Year Door
©FOK.nl e.a.