FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 13 november 1999

Heineken populairste merk

Uit 150 verschillende merken is Heineken uitgeroepen tot het nationale merk van de eeuw. Gisteren avond werd de trofee uitgereikt door merkenbureau Marktgraaf. Heineken won met 24,7% van de 20.000 uitgebrachte stemmen. Het merkenbureau had haar relaties laten stemmen op 1 van de 15 genomineerde Nederlandse merken.

Heineken won het van onder andere: Verkade, Albert Hein, ABN Amro, Grolsch, Philips, KLM, Douwe Egberts, Blue Band, King, en Philips.

BSB sluiten $60 miljoen deal

De Backstreetboys hebben gisteren tòch een nieuw contract afgesloten met hun platenmaatschappij Jive, ter waarde van ongeveer 128 miljoen gulden. Eerder gingen er geruchten dat de BSB weg wilden bij Jive in verband met contract-breuk. De rechtzaak die daarbij zou horen is nu ook van de baan. De deal is goed voor 5 albums, waarvan de eerste in September 2000 gepland staat. Overigens zijn van hun laatste album "Millennium" (btw originele titel!) al 7 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.



En gisteren meldde ik dat Jennifer Lopez en Puff Daddy al getrouwd zouden zijn, vandaag meldde TMF dat (in tegenstelling tot wat SBS6 dus meldde) het stelletje pas op 31 december gaat trouwen!
Waarom versturen die sterren nou niet gewoon duidelijke trouwkaartjes?

Anti-stress schreeuwleeuw

Een bewoner uit Driebergen hoorde gisteravond allemaal gek geschreeuw uit het bos komen, dus hij belde de politie. De politie ging er met een paar man met zaklantaarns op af en zij vonden een van angst bibberende vrouw in de bosjes. Ze dacht dat de politie-agenten ongure mannen waren.

En wat bleken die gekke geluiden nou te zijn? De vrouw was na een week hard werken het bos in gegaan om even te relaxen. Ze had de houding van een leeuw aangenomen om zo alle spanningen van zich af te schreeuwen.


Uhrm....hebben ze voor dat soort problemen niet van die leuke anti-stress-knijpballetjes ofzow?

Endemol miljardair door BB

John de Mol en Joop van den Ende zijn door het grote succes van Big Brother deze week in 1 klap miljardair geworden. Het aandeel van Endemol steeg deze week maar liefst 10 euro, waardoor ieder aandeel dus zo'n 22 piek meer kostte. Het vermogen van John nam daardoor toe met ruim 223 miljoen! Joop deed het nog beter; zijn banksaldo kwam maar liefst 250.000.000 hoger te staan.

Omdat de Mol al een vermogen had van 740 miljoen gulden en van den Ende ongeveer 715 miljoen piek bezat, zijn ze nu (met de verwachte extra inkomsten door de verkoop van het BB-concept) dus allebei miljardair geworden.

En waar doen Ruud en de zijnen het voor? Een schamele 2,5 ton

Sponsorcontract FC Volendam nep

Het sponsorcontract dat FC Volendam zou hebben gesloten met Keesing International Publishers onder de naam "Denksport" is vervalsd door de vice-voorzitter van Volendam, Peter van de Rijt. Hij gaf openlijk in Barend en Van Dorp toe dat hij de handtekeningen onder het contract vervalsd had om (volgens hem) het prof-voetbal in Volendam te houden. Van de Rijt over zijn actie:

"Verschrikkelijk stom natuurlijk. Wat heb ik gedaan? Dat houdt je dag en nacht bezig. Je bent je twee weken bewust van die fout. De angst bekruipt je. Wanneer komt het uit? Ik zal er de consequenties van moet dragen. Dat doe ik zonder enige terughoudendheid. Ik heb tenslotte geen geld in eigen zak gestoken".

Mja... lees de details hiero
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.