FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 9 november 1999

Sophia Loren mooiste vrouw

In de Spits las ik dat de 65-jarige Sophia Loren na een enorme verkiezing gekozen is tot mooiste vrouw van de wereld(!) Ook deze verkiezing vond in Groot Brittannië plaats.

Sophia kreeg veruit de meeste stemmen. Een stuk achter haar lag Liz Hurley, en daarachter Cindy Crawford. Julia Roberts kreeg een 4e plaats.

De namen en foto's van de 20 mooiste vrouwen zullen een plaatsje krijgen in een permanente expositie in het Engelse Surrey over typische 20e eeuws trends.

Venga Boys genomineerd voor MTV Awards

De Venga Boys zijn als enige Nederlandse groep genomineerd voor de MTV Awards. Ze mogen uitkomen als "Beste doorbraak van het jaar". Maar ook Britney Spears is genomineerd in deze categorie. De Venga's zijn onzeker of ze wat gaan winnen a.s. donderdag in Dublin > Britney is bij velen nog steeds een favoriet.

Verdere treden onder andere Jamiroquai, Whitney Houston en Mariah Carey op in de show.

The Beatles blijven de beste

Een onderzoek waar 600.000 man aan mee hebben gedaan wijst uit dat The Beatles nog steeds favoriet zijn. Ze zijn geplaatst als "Beste groep allertijden". Direct achter ze volgt de groep Queen en The Rolling Stones. Daarachter zitten U2 en Oasis.

Maar niet alleen in die categorie bleken The Beatles 'The Best'. Ook het album Seargeant Pepper's Lonely Heart Club Band won, als "Beste album".
Verder bleken John Lennon en Paul McCartney (1e + 2e plaats) de beste componisten. jaja.. het kan niet op.

Het is me volstrekt onduidelijk onder welke doelgroep deze verkiezing zich heeft afgespeelt (jong? oud?), maar dat kan ik wel een beetje gokken .

Sex-wereldrecords

Ooit benieuwd geweest naar een soort Guinness Book of World Records voor dingen die met sex te maken hebben?
Het bestaat! En je kan je het bijna niet voorstellen

Wat te denken van een vrouw die 134 orgasmes in een uur had?
Terwijl de man dat *slechts* 16 keer voor elkaar kreeg binnen het uur!
Zo was er een man die binnen 3 seconden zijn lid in vol ornaat omhoog had, een andere vent trouwde in 32 jaar tijd maar liefst 104 keer.

En een wippie op de Wallen duur?
Valt best mee, een Griek betaalde 2000 jaar gelee met zoveel goud, dat dat omgerekend naar nu op zo'n 130 miljoen gulden komt. En nou maar hopen dat het lekker was

En hier staat nog veel meer!

PC's kopen bij AH

Van de week werd al bekend dat de Albert Heijn cd's gaat verkopen, nu vindt Neerlands grootste kruidenier blijkbaar ook dat computers best in het assortiment passen.
Vanaf morgen kun je bij de AH namelijk ook PC's kopen

De PC's hebben standaard een cd-rewriter en een dvd-speler.
Ze gaan zo rond de 3250 piekies kosten, maar met een 750 Airmiles krijg je (maar liefst!) 250 gulden korting!
Jaja...ze blijven op de kleintjes letten.




Nieuw: melk in theezakje

Een blikje met een mengseltje van suiker en melk kende ik al, maar nou heeft de Engelse thee-importeur Keith Spicer weer iets nieuws uitgevonden: het theezakje met melk. Dat schrijft de Telegraaf.

Vooral bij de Engelse buren zal dit erg in de smaak vallen. Het theezakje is voor de helft gevuld met een melksubstantie, direct uit de pot melk in je thee dus. Voor sommige mensen zal dit een uitkomst zijn.

Douwe Egberts weet nog niet wat hij ervan moet denken. Volgens een woordvoerster drinken in Nederland niet zoveel mensen melk in hun thee.

Bom blaast GWK kantoor op

Gisterenavond is in Rotterdam geprobeerd het GWK (gevestigd naast het Centraal Station) te overvallen. De overvallers hadden een bom tot ontploffing gebracht voor het kantoor. De klap was tot ver in de omtrek te horen.
1 man probeerde naar binnen te komen door de kapotte voorgevel met een grote tas. Het is onduidelijk of er daadwerkelijk geld is meegenomen.

De politie was snel ter plaatse, en er ontstond een vuurgevecht. De wijde omtrek werd afgezet en de bus, tram en treinverkeer heeft lang stilgelegen rond het CS. Uiteindelijk is er een dader aangehouden.

Een aantal mensen raakte gewond door rondvliegende glassplinters en verdwaalde kogels.

Forum downtime

Vanmiddag zal het forum voor (hopelijk korte) tijd gesloten worden. De precieze tijden zijn nog niet bekend.
De reden hiervoor is dat we het forum gaan overzetten naar de nieuwe server die sneller en beter is en als alles volgens plan gaat NIET overbelast zal raken zoals de huidige server op Pair.

Onze server op Pair is een PentiumII-450 met 256Mb ram, en daarop draaien een kleine 300 sites.
Onze NIEUWE server is een Dual PentiumIII-450, met 768Mb ram en een 3Gb EIDE RAID systeem. Hierop komen 5 of 6 sites te draaien uiteindelijk. FOK!, het FOK!forum, tweakers.net, gathering of tweakers (forum), Phileine's literaire hoekje, de Nance site en wellicht nog een of twee sites die er in de toekomst nog bij gaan komen.

Er wordt nu de laatste hand gelegd aan de server en ergens deze middag zal het forum daadwerkelijk over gaan.
Gebruik vanaf vanmiddag dan ook NIET meer bookmarks naar binnen het forum, maar ga naar http://www.fokzine.net/forum. De DNS is nog niet klaar, dus zul je daar vandaan doorgestuurd worden (automatisch) naar het ip adres van de nieuwe server.

We doen ons uiterste best de downtijd zo kort mogelijk te houden, maar 't is niet een klus die binnen 10 minuten te doen is. Excuus voor het ongemak.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
©FOK.nl e.a.