FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 4 oktober 1999

Big Brother Vissen UPDATE

Jaja, niet alleen een stukje realaudio, maar ook nog eens EXCLUSIEVE foto's (met dank wederom aan Serge).

De foto's van het afleveren van de vissen:

Het aquariumDe vissenbrief voor de bewoners
De bewoners krijgen de briefHet bijgeleverde 'certificaat'Het certificaat wat duidelijker


En natuurlijk een stukkie realaudio. Er zitten wat tikken enzo in (verbinding was nogal brak op dat moment), maar het is duidelijk te horen hoe de brief wordt voor gelezen en hoe uiteraard de naam van deze site ("FOKZINE" dus) genoemd werd.

Realaudio Mirror 1

Wederom de eerste

NAC onderuit tegen Heracles

De titelkandidaat in de Toto-Divisie aan het begin van het seizoen, NAC, heeft vandaag weer verloren deze keer in een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De eindstand was 4-3. Doelpunten aan de kant van Heracles werden gemaakt door Looms (2x), Mouhouti en Jörns. Voor NAC scoorden Arveladze, Salmon en Van As. Door dit verlies is NAC gezakt naar de negende plaats, Heracles steeg naar een zevende plaats.

Er werd nog een wedstrijd gespeeld in de Toto-Divisie, namelijk Excelsior - Eindhoven, wat eindigde in 1-2 voor Eindhoven. Doelpunten waren er van Connolly (Excelsior) en Zuurman en Konings (Eindhoven).

Monty Python and Southpark join forces.

De overgebleven makers van de absurdistische engelse serie Monty Python (allemaal al ver in de vijftig), slaan zaterdag nog één keer de handen ineen, voor de dertigste verjaardag van hun geesteskindje.
Uitgenodigd op deze BBC thema-avond zijn o.a. de makers van Southpark, Trey Parker en Matt Stone.
Zij zullen een Monty-Python-sketch de jaren negentig in trekken door de vier kleine amerikaantjes uit hun eigen serie, er in mee te laten spelen.
Parker vertelt dat hij Monty Python ontdekte toen hij acht was. Volgens Parker had Monty Python toen dezelfde status als Southpark nu. Een veel te provocerende show, waar kinderen absoluut niet naar mochten kijken.
Zaterdag 22:55 BBC twee, dus.
De oude Monty Python afleveringen zijn trouwens vanavond te zien op Net 5.

Big Brother krijgt vissen

Eindelijk is het zover. Ik wist het al maar had beloofd het geheim te houden, maar ik zie het nu op de streams dus mag ik het wel vertellen.
De mensen die aan de BB MessageBall meeting hebben meegedaan hadden met mevrouw Hummie een leuke aktie geregeld. Ze mochten een aquarium met 20 vissen (een voor elke deelnemer aan die meeting) overhandigen die in het BB huis geplaatst zou worden. Elke vis draagt de naam van een van de deelnemers aan die meeting.
Met gepaste trots kan ik melden dat die hele meeting tot stand is gekomen dankzij bezoekers van ons eigen forum.

RUUD: "Internetters jongens ! BEDANKT !!!"
HEEL DE GROEP: "BEDAAAAAAAAAAANK!!!"

Namens de deelnemers aan de BB meeting durf ik te zeggen dat het 'graag gedaan' is.

Ook het door de deelnemers in het bijgaande briefje geschreven "fokzine" werd nog even genoemd.
Zometeen een klein realaudio bestandje

UPDATE:

Het gaat om 18 vissen. Eentje mogen ze zelf een naam geven. Het lijkt erop dat ze die zelfs FOKZINE willen gaan noemen

Asjemenou. Nou breekt m'n klomp

Maurice en Karin...

Wat is er toch aan de hand tussen Maurice en Karin ?
Ik kan de streams niet bekijken of ze liggen in elkaars armen, en ik weet nou echt niet meer wat ik ervan moet denken. Ik bedoel een vriendelijk knuffel af en toe moet toch gewoon kunnen, maar ze lijken zich wel HEEL erg op hun gemak te voelen bij elkaar.
Het is in ieder geval niet te hopen dat ze in het bezit is van een jaloerse echtgenoot.

Problemen FOK!Zine ActiveList

Problemen zijn opgelost!





Zoals sommigen van jullie ondertussen wel in de gaten hebben, zijn er een aantal problemen met de activelist van FokZine. Door een crash van mijn pc gisteravond heb ik Windows opnieuw moeten instaleren, en daarbij de ActiveList software. Vandaar dat er erg weinig leden zijn op het moment. Het hele verhaaltje van de Active List kun je hier lezen.


Wat de ActiveList precies is en wat je ermee kan, lees je hier.





Ik hoop dat de problemen zo spoedig mogelijk opgelost zijn. Tot die tijd mijn excuses voor het ongemak


Het nummer van de ActiveList is 51092968.





Update:





De problemen zijn alleen nog maar toegenomen, helaas . De ActiveList zal minstens 2 dagen niet bereikbaar zijn, tenzij Arjen de server aanzet. Ik probeer de problemen zo spoedig mogelijk op te lossen, maar garanderen dat het lukt kan ik niet





Nou ja...jullie weten nu in ieder geval hoe het zit





(ennuh bedankt Marco (KroJo) voor de HTML code voor rode letters )





Willen jullie mij svp geen e-mails, ICQ berichtjes sturen als je problemen hebt met connecten met de ActiveList? Ik probeer het echt op te lossen hoor, mijn verbinding zuigt op het moment ook nogal (tsja...telekabel he ) en mijn pc is kaduuk, dus echt makkelijk gaat het niet

Belgische provider online liegt

De gratis Belgische provider Online verspreidt foute informatie naar zijn klanten over het gratis Internet van concurrerende providers. Volgens Online is dat zogenaamde gratis internet juist ontzettend DUUR. However, Online biedt zelf OOK gratis internet:

"In een maandelijkse nieuwsbrief naar zijn klanten heeft Online het over de gratis aanbiedingen van zijn collega's. Daarbij laat de provider niet na zijn klanten wat blaasjes wijs te maken. We citeren: "De inbelnummers krijgen een aangepast tarief, nl. 70 frank per uur in plaats van 35 frank". Onzin natuurlijk. Ook mensen die gratis op Internet surfen, betalen slechts 35 BEF per uur. Online begrijpt schijnbaar het onderscheid tussen telefoon- en Internettarieven van Belgacom niet. Een normaal telefoongesprek kost 45 BEF per uur. Internetten is goedkoper en kost slechts 35 BEF per uur. Als provider moet je je telefoonnummer laten registreren bij Belgacom als een Internetnummer, alvorens je klanten kunnen profiteren van die korting. De providers zelf hebben er dus alle baat bij om dat te doen; ze verdienen er niks meer mee. Er is dus geen enkele reden waarom gratis Internetten plots dubbel zo duur zou zijn aan telefoonkosten dan normaal."

Het verhaal gaat zelfs nog verder en uit het artikel blijkt dat Online niet helemaal sjofel bezig lijkt te zijn.
Lees HIER alles !

Mega ijsberg richting Amerika

Er is een mega ijsberg (genaamd B-10A) richting Amerika aan het drijven. Deze ijsberg is 50 bij 17 mijlen groot (ongeveer 80 bij 28 km) en drijft al sinds 1992 vanaf Antartica richting Zuid-Amerika.. Inmiddels is ie al 300 mijlen (ongeveer 480km) van de Zuid-Amerikaanse kust!! Per dag reist deze grote smeltende jongen ongveer 8-10 mijlen (= 13 en 16 km). Volgens deskundigen is dit weer een bewijs dat het aardoppervlak opwarmt. Check voor de rest hier.

Freeler site vanaf vandaag open

ISP Freeler biedt vanaf vandaag gratis toegang tot het Internet. Freeler start met ongeveer 300.000 klanten en is daarmee één van de grootste Internetaanbieders van Nederland!

"Freeler maakt het Internet toegankelijk voor iedereen door naast het opheffen van de kosten een gemakkelijk vertrekpunt te bieden voor het wereldwijde web. Met name voor mensen die zich voor het eerst op het Internet begeven, introduceert Freeler speciale Internetgidsen die FreeJay's worden genoemd. Ook presenteren Freeler en Bruna de eerste boekencommunity van Nederland."

FreeJay's zijn mensen die deskundigheid op een bepaald terrein combineren met ervaring op het Internet. De FreeJay's leiden de Freeler klant naar interessante sites op Internet die aansluiten bij de belangstelling van de bezoekers.

Films op tv vanavond

Vanavond zijn er 4 films te zien op de Nederlandse televisie.

DRAMA:
21.00 A good man in Africa RTL 4
USA 1993 Regie: Bruce Beresford
Met Sean Connery, Colin Friels, Joanne Whalley-Kilmer

Verfilming van de roman van William Boyd over Morgan, een diplomaat in het nieuwe, onafhankelijke, Afrikaanse staatje Kinjanja. Naast zijn alcoholprobleem en oversekste uitspattingen, heeft Morgan problemen met zijn baas Fanshawe. Morgan krijgt namelijk een allerminst makkelijke opdracht, waarbij hij regelrecht tegenover de machtige presidentskandidaat Sam Adekunle komt te staan.


20.35 Lena: my 100 children Nederland 2
USA 1987 Regie: Edwin Sherin
Mert Linda Lavin, Leonore Harris

Krakau, 1945. Het einde van WO II is een feit, maar voor velen duurt het lijden voort. Zo ook voor de weeskinderen in een joods opvanghuis die aan hun lot worden overgelaten. Achtervolgd door schuldgevoelens en geschokt door hun
conditie neemt Lena Kuchler de zorg en verantwoording op zich van 100 joodse weeskinderen. Ze brengt ze naar een veilig oord op het platteland, waar de kinderen aandacht, onderwijs en eten krijgen. Wanneer blijkt dat ze door
jodenhaat van omwonenden bedreigd worden, ziet Lena nog een uitweg. Met een bundel valse paspoorten zal ze Polen verlaten met eindbestemming: Palestina...



THRILLER:
20.30 Tough guy RTL 5
USA 1995 Regie: James Merendino
Met Heather Graham, Lisa Zane

Olive is getuige van de moord op haar minnaar. De dader is haar echtgenoot die vervolgens zelfmoord pleegt. Moederziel alleen probeert Olive te ontsnappen uit haar nachtmerrie maar er is nog iets dat haar teistert: Een sluipschutter in de vorm van een schaduwachtige gedaante die haar elke nacht
lastigvalt en dan weer verdwijnt zonder een spoor achter te laten.



AVONTUUR:
20.30 Twister SBS 6
USA 1996 R: Jan De Bont
Met Helen hunt, Bill Paxton

Jo is een wetenschappelijk onderzoeker naar de dynamiek van tornado's. Ze doet veldonderzoek, wat wil zeggen dat ze de levensgevaarlijke twisters op de voet volgt. Jo is namelijk door een traumatische jeugdervaring vastbesloten om te ontdekken hoe ze tornado's kan voorspellen. Op een dag is ze een levensgevaarlijke twister op het spoor.

Met dank aan www.tvfilm.nl

Overvaller gebruikt doorzichtige plastic zak als masker

In de categorie "Hoe dom kun je zijn":
In St. Petersburg, Florida is een man opgepakt die een circle K had overvallen.
Bij gebrek aan een masker, skimuts of nylon kous had de man een doorzichtige plastic zak gepakt en deze over zijn hoofd getrokken. Hij ging er vandoor met iets minder dan honderd dollar (*proest*), maar werd later die avond opgepakt toen hij probeerde in een woonhuis in te breken.
Dankzij de video-opnamen uit de winkel, waarop de man duidelijk te herkennen was, gaat 'ie niet alleen op voor inbraak maar ook voor gewapende overval.

"Het leek op een groot voorbehoedsmiddel (lees: condoom) dat tot aan z'n middel reikte," zei de Sheriff.

Mars sonde verloren door blunder NASA

Een Mars sonde van 125 miljoen dollar is vorige week verloren door een enorme blunder. De bouwers van de shuttle hadden namelijk de data over de shuttle in Engelse afmetingen (dus in Engelse lengtes, e.d.) aan NASA doorgegeven. Deze dachten dat de data in de gewone afmetingen waren (dus niet in de Engelse), waardoor de sonde te dicht bij de dampkring van Mars kwam en verbrandde in de dampkring. De sonde was al 9 1/2 maanden onderweg... toch wel sonde he....

Lees hier meer.

Lucky Strike houdt echt van je!

Het is echt waar, de makers van de sigaretten van Lucky Strike, Brown & Williamson, houden van je! Bel hun gratis nummer maar dat op het pakje staat en je krijgt een liefdesboodschap van hun. Hier een quotje:

“Now that it’s just us,” the announcer coos, “there’s something that we, Brown & Williamson Tobacco, want to tell you. It may seem a little soon. But, well, it just feels right.” The piano melody grows stronger. “We, the Brown & Williamson Tobacco Corporation, are in love — with you,” he gushes. “Yup, you heard right. Brown & Williamson Tobacco is in love. “We’re a giant corporation and you make us feel like a little kitten.”

heheheh, lees hier meer over de liefdesverklaring van Lucky Strike.

Nu ook FishBrother!!

Voor iedereen die Big Brother te saai/te gehyped vind is er nu Fish Brother. Hier een stuk van de frontpage:

9 vissen, van verschillende komaf, interesses en achtergrond, gaan de uitdaging aan om 100 dagen met elkaar in een speciaal geprepareerd aquarium in Breda samen te leven.

Gedurende deze 100 dagen zullen zij onder het toeziend oog
staan van FishBrother, die hen dag en nacht in de gaten
zal houden met videocameras.


Helaas hebben de vissen Marvin en Vitara het aquarium al dan niet vrijwillig moeten verlaten...

Klik op Deze link voor de Big Brother Fansite.

Bezoek aan BB in de krant

Eerder in het BB news berichtte we over actie van bezoek aan het BB huis. Het idee was onstaan op het FOK!Forum.
Vandaag maakt de Telegraaf een korte melding van deze actie, en de actie waarbij studenten over het hek waren geklommen.

Helaas zullen de mensen die er waren geen bekende Nederlanders worden:
"Veronica heeft besloten om beide incidenten niet in de Big Brother-uitzendingen te laten zien. "Straks komen er meer mensen op rare ideeën", aldus een woordvoerster."

NFL uitslagen zondag

op http://www.nfl.com/gameday99/week4/scoreboard.html vind je de uitslagen uit de NFL van gisteren.


Arizona Cardinals vs. Dallas Cowboys


Op Fox8 was gisteren live de wedstrijd te volgen tussen de Arizona Cardinals en de Dallas Cowboys. Die wedstrijd werd gewonnen door Dallas met 35-7. Op http://www.nfl.com/stats/1999/week4/gamebook/aridal/index.html vind je het gamebook van die wedstrijd en op http://www.nfl.com/news/99recaps/week4/aridal.html vind je de recap.

FOK! op z'n minst tweedagsvlieg

Jaja, we hebben het wederom geflikt. Meer unieke bezoekers en (iets) meer pageviews. We zijn nu officieel GEEN eendagsvlieg meer

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan optimalisering en verbeteringen. We hadden gerekend op een langzame groei in de bezoekersaantallen, en dus een langzamere ontwikkeling van de site, maar nu moeten we even roeien met de riemen die we hebben, onze schouders eronder zetten en doorgaan

Alle 12,227 bezoekers gisteren, die voor 99,500 pageviews hebben gezorgd in het forum en fok (zijn 2 aparte tellers) wederom bedankt. Gisteren was ons nieuwe bezoekersrecord. We hopen dat record natuurlijk dagelijks te breken, dus bookmark (CTRL-D) of maak ons je startpagina (ermmm, zoek zelf maar ff uit hoe dat moet )

Ciao for now
Danny
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
©FOK.nl e.a.