Goedemorgen!

Iedere ochtend buigt Driek Oplopers zich over het nieuws om daarna een lastige vraag te stellen. Vandaag over een gevalletje demoniseren.

Oud directeur Albert Drent van kinderdagverblijf ’t Hofnarretje voelt zich “gedemoniseerd” door uitspraken van advocaat Korver. Korver kondigde namens een aantal ouders aan, dat hij een aanklacht tegen Drent gaat indienen. Drent negeerde stelselmatig klachten en signalen van ouders en personeel over het kindermisbruik door Robert Mickelson, waardoor het kinderdagverblijf een vrijplaats werd voor Mickelson’s smerige daden.. Drent vraagt nu aan minister Opstelten, om de advocaat het zwijgen op te leggen. Zo werkt dat natuurlijk niet. Als Drent problemen heeft met de uitspraken van Korver of zich niet veilig voelt, dient hij een aanklacht tegen Korver in te dienen en/of om politiebescherming te vragen. Maar ik heb nog een vraag:
Want kan de heet Drent mij even laten weten, of hij niet vindt dat niet zijn omgeving hem, maar hij zichzelf heeft gedemoniseerd, met zijn weigering om klachten serieus te nemen en met zijn rare slaapfeestjes?