Haags geneuzel

Vrijdag 12 Oktober 2007. Zo langzamerhand geloof ik dat we dat kabinetsgedoe daar in Den Haag maar gewoon moeten negeren. Wat een zinloos gezwets weer vandaag over de dubbele nationaliteit. Alleen Wilders heeft schijnbaar door dat dit kabinetsplan totaal niets omvat, volkomen terecht overigens want met een dubbele nationaliteit is sowieso niets mis.

Ander puntje, de hele discussie over verplichte inburgering blijkt ook totaal zinloos te zijn geweest. Deze geldt namelijk niet voor Poolse en andere Oost-Europese arbeidsimmiganten. Geweldig en waar worden we komende jaren mee overspoeld? Ook niet erg trouwens, want die verplichte inburgering is ook al overbodig, maar men is er maar druk mee in Den Haag. Verspilde energie, ga wat nuttigs doen.

Overigens nu we het toch over de Nederlandse identiteit hebben, Van de Nederlanders is 53 procent het eens met de uitspraken van prinses Máxima hierover. Allemachtig, hebben we het daar nu nog steeds over? Nou ik heb de Nederlandse indentiteit inmiddels dan wel ontdekt: "we zijn een stel enorme zeikerds".

Verder nog wat? Eh ja, vis langer houdbaar dan gedacht, meer kans in de Staatsloterij en verdomd vandaag echt geen nieuws over Maddie???