BOA gaat met Yvonne op pedojacht.

Het eerste half miljoen is binnen, wat zeg ik, bijna 6 ton staat klaar om op de rekening van de nog op te richten stichting van Yvonne van H. gestort te worden. Nu nog even wachten op een maas in de wet om anoniem een stichting op te richten, maar met een stel slimme mensen is dat prima te doen. Weet je wat, we vragen een paar BOA´s (Bijzonder Opsporings Ambtenaar) om zitting te nemen in het bestuur. Die hebben wel wat recht en wetskennis.

Yvonne van H.liet vandaag op haar vrije dag zowaar een echt persbericht uitgaan. De strijd tegen de pedo's gaat door en ook de mensen die geen pedo zijn worden bestreden. Tja, de kans bestaat dat er in ieder mens iets van een pedofiel zit, dus iedereen wordt verzocht om de website in de gaten te houden. Je staat er met foto en al op. Oh, je kan jouw foto nog niet op de website vinden? Dan heb je de laatste tijd waarschijnlijk niet op MSN gezeten, want iedere msn-er is verdacht. Vooral als je man bent, want zo omschrijft Yvonne het forumonderdeel waar MSN-ers aan de schandpaal worden genageld: Hier vindt u de MSN chat sessies van heren die zonodig hun *geslachtsdeel* willen laten zien.
Dan zal deze dame zich wel om hebben laten bouwen, maar ik dwaal af.

In het persbericht wordt weer naar haar optreden in Pauw en Witteman verwezen. Alsof het een optreden was die het land heeft doen beven. Een korte samenvatting van haar optreden:
De website begon te lopen, lopen, lopen, lopen, lopen (even adem halen) lopen, lopen...
Nee, aan chatlogs hebben we niks, we willen webcams... (ja, die zijn lekker geil)
Negen van de tien betrapten werken mee aan de "vrijwillige" verklaring die ondertekend moet worden.
Justitie en politie werken mee. (zou Yvonne hier één bewijs van willen overleggen en ik hou mijn bek)
Tot op heden zijn er 150 mannen betrapt en het zijn allemaal sportleraren, scouting, leraren, zwem, gym leraren.

Zoals je dus ziet heeft onze nieuwe minister van onderwijs nog wel even wat te doen.

Maar even terugkomend op het persbericht, want daar gaat het vandaag over. Ik zal het hier even plaatsen. Hoe meer aandacht hoe beter.

quote:
Het particuliere initiatief Stop Kindersex staat geregeld onder aandacht van diverse media. In het VARA programma Paul & Witteman werden de activiteiten tussen Stop Kindersex gekoppeld aan een uitzending van John van den Heuvel, waarin op exact dezelfde wijze een "cybercrimineel" werd uitgelokt en geconfronteerd met zijn seksuele avances naar een "minderjarige". De bij Pauw & Witteman aanwezige strafpleiter Mr. Jan Hein Kuijpers, bevestigde dat hetgeen Stop Kindersex als primaire activiteit heeft op het randje van het wettelijk toelaatbare begeeft. Evenzo werd erkent dat het maatschappelijk belang om kinderen op het internet te beschermen tegen ongewenste intimiteiten van volwassenen groot is. De Nederlandse wetgever ontbreekt het op dit moment aan een passend juridisch kader om hier kortdaad tegen op te treden. Strikt juridisch genomen zijn seksuele toespelingen van een volwassen iemand naar een kind niet bij wet verboden. Pas op het moment dat er daadwerkelijke handelingen worden verricht (webcambeelden, zenden foto's) is er sprake van een strafbaar feit.

De voornoemde uitzending heeft als direct gevolg gehad dat zich spontaan personen hebben aangediend, welke op allerlei wijzen de activiteit van Stop Kindersex willen ondersteunen en uitbouwen: dit varieert van donaties tot vrijwilligerswerk. Kennelijk wordt Stop Kindersex breed maatschappelijk ondersteund en gezien als een doelmatige voortrekker om kinderen, welke actief zijn op het internet, te beschermen tegen "cybercriminelen". De noodzaak om al hetgeen rond Stop Kindersex speelt, te regulieren en onder toezicht te stellen van professionele adviseurs, is thans evident. Om veiligheidsredenen is de Stichting Stop Kindersex niet formeel ingeschreven bij de kamer van koophandel te Rotterdam, en dragen dien tengevolge de bestuursleden volledige verantwoordelijkheid zolang deze inschrijving niet actueel is. De stichting Stop Kindersex heeft in deze prefase alle kenmerken die behoren aan een stichting zich aangemeten: "De stichting is een rechtspersoon, die geen leden kent en die met behulp van vermogen een in de statuten vermeld doel wil verwezenlijken. Uitkeren aan oprichters of aan mensen die deel uitmaken van haar organen is niet toegestaan. Wel mag een stichting uitkeren aan derden, indien deze uitkeringen een ideële of sociale strekking hebben. De stichting kan uitsluitend worden opgericht bij notariële akte of bij testament." (bron: Rabobank)

De website Rapidfire.nl heeft onweerlegbaar aangetoond dat een collectief, waaronder sympathisanten/leden van de belangenvereniging voor pedoseksuelen MARTIJN, structureel en campagnematig de activiteiten van Stop Kindersex, frustreren. Naar aanleiding van de vele smaad- en lasterpratijken van deze groep, welke met als direct gevolg bedreigingen en een mishandeling ten gevolg heeft gehad, is bij de politie aangiften gedaan van ondermeer: gevaarzetting, aanzetting tot haat, laster, smaad, stalking en mishandeling. Nu het Stop Kindersex duidelijk is geworden dat de weerstand en aansluitende strafbare feiten zeer aannemelijk slechts uit dit "kamp" komt, is nu het plan opgevat Stop Kindersex dermate te structureren, zodat er gewerkt kan worden aan een model, waarbij onbezoldigde BOA's kunnen worden aangesteld. Met BOA's in de gelederen, politieke steun daarvoor, denkt Stop Kindersex ondersteunend te kunnen zijn in de opsporing van strafbare feiten jegens kinderen op het internet in de Benelux. Stop Kindersex is daarom op zoek naar bestuursleden die kunnen helpen deze ambitie te bewerkstelligen.

Er is dus een ware oorlog uitgebroken. Die smeerpijpen van MARTIJN hebben er voor gezorgd dat Yvonne van H. met een dikke lip thuis zit. Daar moet tegen opgetreden worden. Dus er is aangifte gedaan. Graag hadden we het PV gezien, waarin Yvonne van H. direct de vinger wijst naar MARTIJN. Zelf kritiek is haar vreemd. Maar wij helpen haar wel een handje.
Beste Yvonne, wie weet heb je met je onmetelijke domheid iemand aan de schandpaal genageld en met foto en al op internet als pedofiel wordt afgeschilderd. Misschien is dáár iemand wel heel erg boos over. Of misschien was je gewoon op de verkeerde plek en liep je tegen een stel standaard randdebielen aan.
Maar gelukkig weet jij, met alle kennis en ervaring op het gebied van verzinsels, meteen te wijzen naar de pedofielen en dat allemaal dankzij jouw optreden bij P&W.

Dan roep je de BOA's met teveel vrije tijd, op om zitting te nemen in het nog steeds niet opgerichte bestuur. Waarvoor hulde, echt waar, hulde! Dus nu kan iedere boswachter, parkeercontroleur of tunnelwachter (PDF) achter de pedofielen aan. Maar ook de leerplichtambtenaar wordt verzocht om een handje te helpen. Je weet wel, de leerplichtambtenaar die vluchtende (we noemen het spijbelende) kinderen weer naar de pedofiele leraren jaagt.

Ook het onweerlegbare bewijs van Rapidfire steunt Yvonne van H. Alsof een nickname op internet voldoende bewijs is. Iedereen kan een nick aanmaken op elk willekeurig forum. Sterker nog, Yvonne heeft het uitgevonden. Maar dan nog, zie ik geen enkel onomstotelijk bewijs.
Rapidfire laten we voor het gemak maar even links liggen, zodra er adresgegevens, foto's en ook telefoonnummers van mensen die vraagtekens plaatsen bij de werkwijze van Yvonne, op het net worden geflikkerd, dan ben je niet meer serieus te nemen.

Wederom zien we weer een stap in de verkeerde richting van Yvonne van H. Het is zo jammer, want hoe goed het doel ook is, de gebruikte middelen richten meer schade aan. Daar kan je tien persberichten over uitbrengen, het blijft fout.
Voordat de stichting opgericht wordt, is het misschien een optie om te kiezen voor een stichting waar Yvonne van H. niet bij is betrokken. Wie weet worden de bijna 600.000 euro dan ook nog eens goed besteed.