Vraag het aan Googlemutti en Wikisil (antwoord)

De mens is van nature een nieuwsgierig wezen. Kleine kleutertjes beginnen al met het eeuwige "waarom?" spelletje en als volwassen ben je natuurlijk nog steeds benieuwd waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Is jouw probleem echter dat je waarom vragen te moeilijk zijn voor de meeste mensen en je zelf te lui/moe/zielig/druk bent om het antwoord op te zoeken? Niet langer meer want Googlemutti und Wikisil zijn hier om al jullie prangende vragen te beantwoorden! Alle vragen, ja alle vragen behalve persoonlijke vragen over onszelf.

De twee uitverkoren vragen van vorige week zijn;
Welk standje is de Scissor Sisters?Door Markofnikoff
Wat is nou het verschil tussen water uit de kraan en water uit een pak? Door cw2cu

Welk standje is de Scissor Sisters? door Wikisil

Scissor Sisters is een seksuele handeling tussen twee vrouwen, ook wel Tribadisme genoemd. Bij de handeling wrijven twee vrouwen hun geslachtsdeel tegen elkaar tot ze een orgasme krijgen.
De naam tribadisme komt vanuit het Grieks en stamt af van het woord tribade wat, een man of vrouw die wil penetreren, betekent.
De term Scissor Sisters is simpelweg een urbane naam en is ook wel bekend onder de namen bumpen of bumpende donuts.

Wat is nou het verschil tussen water uit de kraan en water uit een pak? door Googlemutti

Na een recentelijk onderzoek die door de Consumentenbond is gedaan, blijkt dat leidingwater goedkoper, milieuvriendelijker en net zo lekker is.
Het blijkt zelfs dat pakken/flessen water wel 150 maal zo duur zijn als leidingwater.
De definitie van "natuurlijk mineraalwater"is:
Het moet bacteriologisch gezond oppervlakte¬ en grondwater zijn, dat afkomstig is van een of meer wettelijke erkende of kunstmatige natuurlijke waterbronnen.
Het moet een natuurlijke samenstelling hebben aan mineralen en sporenelementen.Bovendien moet het een "natuurlijke zuiverheid" hebben en aan de bron gebotteld worden.
Al het andere water dat voorverpakt wordt verkocht moet voldoen aan het waterleidingsbesluit, dus aan de zelfde eisen als het leidingwater.