Submits!

Een kleine verzameling submits die deze week binnenkwamen, die geen eigen blog krijgen, maar wel leuk genoeg zijn om te plaatsen.

Van de jonge heer kaspermols282 kregen we een submit binnen van een animatiefilmpje met een dansje. Wij werden tureluurs van dat liedje (teh n00b song) en hielden het dan ook niet langer vol dan 30 seconden.

Mohaa stuurde ons deze submit. Het is de auditie van de 24-jarige Angela Polver voor de FOX show 'So you think you can dance' (een soort dansidols) in Chicago. Angela (Angie voor intimi) is danslerares in Richmond, Indiana, ze gaat er voor en gooit er dus echt even alles uit.

Ook ontvingen we een submit met de Zuiikin girls. 'Zuiikin English' is de Japanse teleac cursus Engels voor beginners. De serie is gemaakt in 1992, maar werd onlangs herhaald door de Japanse zender Fuji TV. De aparte lesmethode spreekt zeer tot de verbeelding!

Een klein onafhankelijk en vooral onbekend reclamebureau wil haar klantenportfolio uitbreiden en heeft ongevraagd en speciaal voor de wereldkampioenschappen voetbal een commercial gemaakt.

Tenslotte nog eentje uit het turbulente verleden van de president van de Verenigde Staten. Geheelonthouder George W. Bush in 1992 lichtelijk aangeschoten tijdens de huwelijksreceptie van Jamie Weiss, de dochter van Dubya's grote vrienden Mike and Nancy Weiss.

Kom jij leuke of aparte dingen tegen op internet, zet ze dan eens in de submit.