Warme voeten actie loopt als een speer

De warme voeten actie op het FOK!forum gaat als een speer en het bedrag loopt maar op en op. De actie loopt nu bijna een week en in die tijd is er al veel gebeurd.

De tussenstand in euro's en aantallen per 3 november, 19:00 uur:

Toegezegd: 20 euro
Ontvangen per bank: 794,40 euro
Ontvangen per giro: 522,50 euro
Ontvangen per Paypal: 75,02 euro
Beloofde verdubbeling bij 150 paar sokken: 300 euro

Totaal: 1.711,92 euro.

Zoals gezegd liep de actie erg goed. Een aantal bedrijven is bereid gebleken voor de artikelen die we zoeken een schappelijke prijs te maken. Zo reageerde Hans Textiel erg enthousiast en deed meteen een erg goed bod om sjaals te leveren. Ook voor de sokken heeft FOK! een goede leverancier gevonden, die goede Noorse sokken voor een mooie prijs levert. Het gaat zelfs zo goed dat er na de sokken én de sjaals nog geld overbleef. Na een poll bleek dat de users van FOK! een warme hap wilden geven aan Stichting De Goede Herder. Nu blijkt dat er na de sokken, sjaals én de warme hap nog steeds geld overbleef, is er besloten dat er nog een derde item in de doos komt. In overleg met de stichting wordt er nu waarschijnlijk doorgespaard voor mutsen.

Deze actie duurt nog tot en met zondag 6 november. Uiteraard kun je dan nog gewoon geld doneren maar we stoppen dan met de berichtgeving. Vanaf dan wordt de stand opgemaakt en de nodige acties ondernomen, om de pakketten op de juiste plek te bezorgen.

Mocht je ook mee willen helpen, kijk dan even in dit topic op het forum of stuur een mailtje naar ElisaB@fok.nl.

Met dank aan oldenzaaltjuh voor de tekst en ElisaB voor de geweldige actie.