Bridget Maasland O+

Bridget Maasland (geboren op 9 november 1974) krijgt dankzij een visagist als moeder en een producer als vader al snel de kinderwens mee om cameravrouw of regisseuse te worden. Via haar moeder komt ze in aanraking met modellenwerk waarbij ze op jonge leeftijd bijvoorbeeld te zien is in de commercial 'Snoep verstandig, eet een appel' en later als model in Barcelona werkt.
Als ze merkt dat modellenwerk niet zaligmakend is komt ze bij TMF terecht waar ze bekend wordt bij het grote publiek. Na verschillende drakenkapsels verruilt ze na vier jaar TMF voor de nieuwe zender BNN. Bij BNN presenteert ze een shitload aan programma's, zoals De Nationale IQ-test, Sterrenslag, Lijst 0, Neuken doe je zo, BNN at work en The Bridget Triangle.

Dit jaar is ze overgestapt naar Talpa, de nieuwe zender van John de Mol. Daar presenteert ze Je Leven in de Steigers en krijgt ze de mogelijkheid om te produceren en haar kinderwens uit te laten komen. Binnenkort zal Bridget samen met Ruud de Wild een nieuwe serie van Big Brother gaan presenteren op Talpa en ze is op BNN nog te zien met Sterrenslag.