HoT ShiT - Part Neuf (The Bug Light Edition)

Cop
Je hebt een gezellig avondje met je beste vrienden. Je hangt lekker rond de tafel en je bent wat aan het ouwe hoeren. Jullie hebben vantevoren al een stripper besteld die zich zou verkleden als politievrouw. Op het moment dat er een politievrouw naar binnen komt slaan jullie hoofden helemaal op hol.

Pencils
Je zit op kantoor en je bent je aan het vervelen en je bent wat met de potloden aan het spelen. Je vriendin belt op omdat ze het thuis een beetje romantisch heeft gemaakt, maar jij zegt dat je niet kan omdat je hard aan het werk bent. Om je toch over te halen heeft ze een speciale aanbieding voor je.

Port-a-Potty
Je bent gezellig met je grote liefde naar een feestje. Op een bepaald moment moet zij even naar het toilet en ze vraagt je of je even op haar drankje wilt letten. Geen probleem natuurlijk, totdat je vrienden eraan komen en jij een beetje het beest uit wilt gaan hangen door wat te gaan dansen.

Skinny Dipping
Je bent met je vriendin op vakantie in een leuk hotel. Je loopt langs het zwembad en je vriendin zegt dat het een goede nacht is om te zwemmen. Als jullie er lekker naakt in liggen is er niets meer wat jullie romantische nacht kan verpesten. Of zijn jullie toch iets vergeten??

Taining
Je ligt lekker op het strand te genieten van de zon. Je vriendin vraagt nog of je zo de hele dag blijft liggen, maar ik denk toch achteraf dat het niet zo gezond voor je was geweest en je toch maar beter naar je vriendin had kunnen luisteren en vooral niet in slaap had moeten vallen.