Win de dvd Top Gear - Winter Olympics

Nog een maand en dan barst in Vancouver de Olympische Winterspelen los. We nemen je nog even terug naar vier jaar geleden.

In februari 2006 werden de Winterspelen gehouden in Turijn. Op hetzelfde moment namen Jeremy, Richard en James, bekend van het tv-programma Top Gear, de verkeerde weg en kwamen terecht in Noorwegen. Daar besloten ze om hun eigen Winterspelen te organiseren.

Op de dvd Top Gear - Winter Olympics kan je alles nog eens meemaken:

- De biatlon: Jeremy en James gaan plankgas met machinegeweren en racen een Audi Q7 en een Volvo XC90 over de limiet in de Top Gear-biatlon.

- De Mini-skischans: Kan een raketaangedreven Mini een skispringer verslaan op een skischans?

- Suzuki Swift-ijshockey: Verminking en verwrongen metaal in de wereldpremière van deze sport. Vol actie

- Jaguar XK vs. schaatser: Kan de nieuwe Jaguar een Olympische schaatser achter zich laten op het ijs?

- Stigs skisprong: The Stig riskeert zijn klokkenspel in een dodelijke sprong met een sneeuwscooter vanaf de top van een skischans.

De dvd bevat daarnaast unieke beelden van een trainende Stig. Verbaas je over hoe hij zijn vaardigheden achter de schermen bijslijpt aan de hand van drag races met Ferrari Enzo’s en Ford GT’s.

Voor alle fans van Top Gear is er overigens leuk nieuws: Later deze maand komt het Top Gear Team voor het eerst in ons land met hun Live Show. Meer informatie daarover vind je op de speciale site.


In samenwerking met Uitgeverij A.W. Bruna mogen we vier exemplaren weggeven van de dvd Top Gear - Winter Olympics. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Wat is de achternaam van presentator Jeremy? Stuur je antwoord, met vermelding van je username op FOK!, voor 19 januari 20:00 uur naar prijsvragensport@fok.nl.