Cultuur & Historie gaat uitpakken!

Nu niet meteen gaan denken dat we dingen gaan weggeven, nee, we hebben het over ons nieuwe toernooi in wording: De invloedrijkste volkeren. Ongeveer eenmaal per maand neemt een FOK!user de taak op zich om een toernooi te organiseren in het forum Cultuur en Historie, maar ik denk dat we intussen wel mogen zeggen dat onze Quasar_de_Duif de 'vaste' toernooi-organisator is. Zo is hij verantwoordelijk voor o.a. De invloedrijkste personen v/d historie en De FOK! C&H Awards 2003. Wie weet is het leuk om je even in te lezen

Het invloedrijkste volkeren-toernooi gaat over volkeren uit het heden en verleden die een grote invloed hebben gehad op aarde. Van de Babyloniërs tot aan de Amerikanen en van de Inca's tot de Britten of Belgen, alles mag!
Ga er even voor zitten en maak een top 15 met volkeren die volgens jou een plaatsje in het toernooi verdienen. Plaats deze in het daarvoor bestemde topic in C&H. Het volk dat je bovenaan hebt gezet, zal de meeste punten ontvangen. Denk dus goed na over de volgorde. Ook moet rekening gehouden worden met de namen die destijds in gebruik waren. Er is een verschil tussen Franken en Fransen.

Voor de rest wijst het zich allemaal vanzelf

Na ongeveer 2 á 3 weken zullen de punten worden geteld en vervolgens zal Quasar_de_Duif de uitslag bekendmaken.

Veel plezier en succes met 't maken van jouw top 15!

Namens de C&H Crew.