Horeca: Q-beach in zijn tweede zomer

Vorig jaar
Vorig jaar bestond de aankleding binnenin Q-beach uit logo's van de bestaande Q-dance feesten. Aan het einde van de "tunnel" stond een DJ-booth, en er was één bar aanwezig. Er waren grote witte bedden waar je op kon loungen, wat discoballen aan het plafond en daar hield het dan wel mee op.

2004!
Dit jaar is Q-beach helemaal verbouwd. Het is niet meer een rechte "tunnel" maar een echte strandtent geworden. Zodra je bij Q-beach het pad op komt lopen zie je de hangmatten al in het midden van het terras buiten hangen. Verder is er buiten een complete lounge hoek gemaakt met een zitkuil waar je op je gemak van de zon kan genieten na een nacht feesten. Overal staan verder tafeltjes met stoelen. De buitenkant van het gebouw is bekleed met mintgroen behang met een Q-dance logo, en ook de tafeltjes zowel binnen als buiten zijn voorzien van logo's die weer te maken hebben met Q-dance. Zo zie je tafels met het X-Qlusive logo maar ook tafels met het TeQnology logo. Binnen is natuurlijk het lounge gedeelte ook niet verdwenen. De witte hangbedden hebben plaats gemaakt voor hangbedden met een Turkse uitstraling. Verder zijn er televisies geplaatst in de muur zodat je tv kan kijken. Natuurlijk hangt er ook een beamer. De DJ-Booth staat nu in het midden van Q-beach zodat je van alle kanten de DJ kan zien staan en je overal kan dansen. Je hoeft dit jaar gelukkig ook niet meer via buiten naar de WC's. Je kan gewoon via de binnenkant bij de WC's komen. Deze hebben nog wel dezelfde uitstraling als het jaar daarvoor. Het is sinds dit jaar ook mogelijk om te eten in Q-beach. Er is een keuken bijgekomen waar je lekker een hamburger kan bestellen als je honger krijgt. De tweede bar kan ook vanaf buiten benaderd worden als het mooi weer is. De ramen die tussen de bar en het buitenterras zitten kunnen worden opgezet zodat je een open bar krijgt buiten. Ook is er een tweede terras bijgekomen dit jaar. Dit is een klein terras met een ronde zit-booth waar je ook lekker van de zon kunt genieten op een warme dag.

De aankleding van dit jaar is zeker met 200% verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was dan wel het startjaar van Q-beach en je kan zien welke kant ze nu op willen met Q-beach.

Foto's met dank aan Obi, Q-dance