Game Review: Dead to Rights

Het spel is door Pegi geclassificeerd als 16+ en dat is niet alleen maar vanwege geweld en bloed. Wees gerust, ook aan vrouwelijk naakt is gedacht. Het spel is voorzien van diverse mini games om afwisseling te garanderen. In een van de eerste mini games bestuur je een stripteasedanseres. Door ritmisch op de juiste knoppen te drukken beweegt ze haar lijf erotisch over je scherm om zo de aandacht van de bewakers van een dansclub naar zich toe te trekken. Prachtig.



Je loopt eigenlijk maar wat rond met onze Jack, vergezeld van zijn hondje. Na een uurtje spelen zijn al een kleine tien wapens gebruikt en er lijkt geen eind aan te komen. Om de speler verder te entertainen beweegt Jack ook nog eens op de meest spectaculaire Matrixesque manieren. In bullet-time springt Jack omhoog en met het grootste gemak schiet je in een sprong drie 'bad guys' neer. Kogeltjes op? Dan gooien we het geweer vanzelf weg en gaan we met de vijanden op de vuist.



Te veel geweld? Nee eigenlijk niet. Je weet vooraf waar je aan begint en de explosies, vechtscènes en geweeracties zijn eigenlijk gewoon erg leuk! Het is een ontzettend simpel spel, maar het is gewoon zo ontzettend leuk! .