Game Review: Dead to Rights

"Jack Slate, een smeris die zijn ronde doet in Grant City... hij weet nog niet dat zijn volgende oproep zijn leven zal veranderen. Wat hij ontdekt zal hem in een neerwaartse spiraal brengen en in een doolhof van corruptie, verraad en misdaad storten." Aan het begin van het spel vindt Jack zijn dode vader; vermoord. Jack gaat op onderzoek uit en zweert wraak.



Zoals het een goede Amerikaanse politieagent betaamt schiet Jack iedereen dood. Alle mensen op straat zijn vijanden en hebben als hoogste doel in het leven om gedachteloos op je af te rennen met een wapen voor zich uit. Ze moeten allemaal dood, en liefst zo lomp mogelijk. Nekschotje? Geen probleem. Iemand op z'n knieën dwingen en hem met een shotgun in z'n rug schieten? Allemaal mogelijk. Aan bloed geen gebrek in dit spel.

Ze moeten allemaal dood, en liefst zo lomp mogelijk. Nekschotje? Geen probleem.

Jack wordt in zijn bloeddorstige avontuur bijgestaan door zijn politiehondje Shadow. Shadow is goed getraind en bijt altijd meteen in de nek van aanvallers zodat ze, terwijl ze de straat ondersproeien met bloed, plezierig dood neerstorten.