FOK! Wat een weer: droog en zonnig

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goedemorgen!

Vanochtend schijnt de zon geregeld, vooral in het oosten en zuiden. In de loop van de ochtend ontstaat er meer bewolking. Mogelijk valt er in het noordwesten plaatselijk een lichte bui. Elders blijft het droog. De wind komt uit het westen en is overwegend matig.

Vanmiddag is er af en toe zon. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot plaatselijk 23°C in het zuidoosten. Er waait een overwegend matige wind uit het westen.

Vanavond is er in het noorden en noordwesten veel bewolking. Elders is het vrij zonnig. Het blijft droog. Er staat weinig wind, aan de kust staat een matige wind die uit het noorden tot noordwesten gaat waaien.

Vannacht gaat het in het zuidoosten regenen, elders is het op veel plaatsen nog droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er is weinig wind. Aan de kust is de wind matig en komt uit een noordelijke richting. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

De inmiddels beroemde zaanbocht (Foto: DJMO)
De inmiddels beroemde zaanbocht (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.