FOK! Wat een weer: overwegend droog, het noorden een bui

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend klaart het van het zuidwesten op. In de noordelijke helft komen enkele buien voor, verder naar het zuiden blijft het droog. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden. In het noorden is er wat meer bewolking en komen er enkele buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond is in het uiterste noorden eerst nog een bui mogelijk. Verder is het droog. Eerst zijn er flinke perioden met zon, maar van het westen uit neemt de bewolking toe. Aan zee waait de wind uit het zuiden en is overwegend matig, landinwaarts is er weinig wind.

Vannacht gaat het van het westen uit af en toe regenen. Veel stelt de regen niet voor. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat een zwakke tot matige zuidelijke wind. Aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

De lente is in aantocht  (Foto: DJMO)
De lente laat erg lang op zich wachten ((Archief(foto: DJMO)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.