FOK! Wat een weer: voorlopig laatste droge dag

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend lost de mist snel op. Verder zijn er flinke perioden met zon en is het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het noorden kan een enkele lichte bui vallen. De wind komt uit het westen en is overwegend matig, op het IJsselmeer en in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, in het oostelijk Waddengebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag hebben we een afwisseling van zon en wolken. In het noorden komt mogelijk nog een lichte bui voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot 20°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind komt uit het westen en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, op de Wadden af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het eerst nog zonnig en is het op de meeste plaatsen droog. In de loop van de avond neemt de bewolking van het westen uit toe en aan het einde van de avond kan er in het noordwesten een enkele bui vallen. De wind uit het westen neemt af naar zwak tot matig, in het Waddengebied is de wind af en toe vrij krachtig.

Vannacht gaat het in de loop van de nacht in het zuidwesten regenen. Het koelt af naar 12°C vlak aan zee tot plaatselijk 5°C in het oosten. De wind is zwak tot matig en waait uit het zuidwesten, langs de kust uit het westen. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Het bijzondere Inntel hotel in Zaandam (Foto: Pukeko)
Het bijzondere Inntel hotel in Zaandam (Foto: Pukeko)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.