FOK! Wat een weer: regen en buien

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het in het noordoosten bewolkt en zijn daar perioden met regen. Elders laat de zon zich af en toe zien en komen er enkele buien voor. Boven land is de wind zuidwest en matig, aan zee west en (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag is er vrij veel bewolking en trekken er vooral in het zuiden en noorden enkele buien over. De temperatuur ligt rond 11°C. Aan de kust is de wind westelijk en in het noordelijk kustgebied eerst nog af en toe vrij krachtig, boven land staat er een matige zuidwestenwind.

Vanavond overheerst de bewolking en valt er vooral in het noorden en midden af en toe (mot)regen. Aan het einde van de avond is er in het zuiden kans op mist. De wind draait aan de kust naar noordwest en is overwegend matig. Boven land staat er eerst weinig wind, aan de noordkust neemt de wind toe naar matig uit het noorden. (Bron: KNMI)

Komende nacht valt er af en toe (mot)regen. In het zuidoosten komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur ligt tussen 10°C aan zee tot plaatselijk 5°C in het zuidoosten. De noordwestenwind draait geleidelijk naar noord tot noordoost en is aan zee vrij krachtig.

Tot morgen! 

                   

Paddenstoelen in Lauwersoog (Foto: bondage)
Paddenstoelen in Lauwersoog (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.