FOK! Wat een weer: het blijft niet droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met buien, plaatselijk mogelijk met onweer. De wind uit zuidwest is matig, aan zee uit west en eerst nog vrij krachtig.

Vanmiddag zijn er vooral in het noorden buien, mogelijk met onweer. Elders zijn er perioden met zon en komt landinwaarts een enkele bui voor. Van het zuidwesten uit wordt het droog. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. Het waait matig uit het westen.

Vanavond komen er in het noordoosten eerst nog enkele buien voor. Verder zijn er opklaringen. In het zuiden neemt de bewolking toe en kan het later af en toe gaan regenen. De wind draait van west naar zuid en neemt af naar zwak tot matig.

Komende nacht zijn er perioden met regen. Af en toe regent het flink door. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noorden tot 15°C in het zuidwesten. De wind komt aan de kust uit het zuidoosten en is matig tot vrij krachtig. Boven land is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Windmolens onder de bewolking op de Maasvlakte in Rotterdam (Foto: Morrigan)
Windmolens onder de bewolking op de Maasvlakte in Rotterdam (Foto: Morrigan)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.