Uitslag Go Ahead Eagles - Feyenoord

Feyenoord heeft zaterdag met de nodige moeite gewonnen van Go Ahead Eagles. De Rotterdammers keken vrij snel tegen een 2-0 achterstand aan, maar pakte alsnog de zege in Deventer. Onder meer door twee goals van Danilo won Feyenoord met 3-4.

Feyenoord kende een dramatische start in Deventer. Na een kwartier spelen stond Go Ahead Eagles al met 2-0 voor en kreeg het ook nog een goede kans op de 3-0. Toch stond het bij rust alweer gelijk dankzij twee doelpunten van Danilo. Javairô Dilrosun zette de Rotterdammers na de onderbreking op voorsprong, waarna Sebastian Szymanski met een schitterend afstandsschot voor de 2-4 zorgde. De 3-4 van Lidberg in de zesde minuut van de blessuretijd kwam te laat voor Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles

3 - 4

Feyenoord

3' Wålemark (eigen doelpunt)